Sziasztok! Kedves,odaadó,figyelmes potens fiatalos pasi párral ismerkedne a hölgy örömre.Vas megyéből esetleg utazni tudó párral. Hellyel rendelkezem! Továbbá ismerkednék nővel aki szeretne egy hosszú távú szeretőt.
Többit privátban!
Többit privátban!
Sziasztok!
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén!
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén!
Győrben bi pasi most?
Sziasztok kedves ápolt diszkrét intelligens 37 éves pasiként ismerkednék csatlakoznék párhoz kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám a többes szex vagy akár a kukkolás.
Elhanyagolt feleséget keresek szex talira. Lakás van vagy panzió is oké. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat.
Sziasztok! Cuckold témában keresek párt holnap délutáni randi lehetőséggel, helyem van, részletek privátban!
Keszthely környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Kezdő fiatal sràcot keresek aki kipróbàlna bi dolgokat!40 èves jókèpű sràc vagyok!Nagykanizsa
Pettingre holgy tarsasagt keresem......hosszutavra
koszonom
koszonom
A mai naptól, azaz 2024. szeptember 27-től 30-ig napközben (péntek délután, szombat és vasárnap egész nap) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Este pedig lehet jönni a hotelszobánkba. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
kezdö bi pasi???
Ma délelötti órákban Keszthely környékén leszünk párommal,kukkolás,esetleg más huncutságok?
Sziasztok. Én jelentkezek. Mikor, hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 25. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 25. szerda 21:59
Törölt felhasználó (4757526)

Sziasztok! Gangbang / Bukkake játékhoz keresünk párként 4-5 pasit a hölgy örömére, Győr környékén.
Szombathely, valaki, ma este?

Sziasztok! Holnap délelőtt egy masszázst szívesen felajánlanék egy kedves párnak vagy lánynak! Részletek privátban!
Helló! Fél 8-tól a régi casinónál szopnék. Pasi vagyok. 9-ig vagyok
Szombathely
Szombathely
Sziasztok!
Győri párként, fiatal (max 38 év) párt keresünk hétvégére!
Győri párként, fiatal (max 38 év) párt keresünk hétvégére!
Most hétvégén péntek délutántól vasárnap délutánig keresek férfit, női partnert vagy párt szabadidő kellemes eltöltésére. Sok mindenre nyitott, potens, normális, fiatalos kinézetű, jóképű, sportos, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt! Helyem Nagykanizsán van. Többes tapasztalatom is van.
Sziasztok! Hosszútávú alkalmi kapcsolat vagy barátság extrákkal célból ismerkednék korombeli vagy idősebb nővel.
Szívesen lennék házibarátja egy párnak, esetleg cuckoldban is benne lennék.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok csak utazni sajnos, illetve lakhelyem közelében lévő helyekre. Illetve Szombathelyen tudok foglalni lakást, de kipróbálnék minél több helyet is.
Ha valakinek lenne kedve ismerkedni egy ennyire fiatal, tapasztalt pasival, akkor nyugodtan írjatok.
Csakis lányt, nőt, esetleg párt keresek a hölgy örömére.
Szívesen lennék házibarátja egy párnak, esetleg cuckoldban is benne lennék.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok csak utazni sajnos, illetve lakhelyem közelében lévő helyekre. Illetve Szombathelyen tudok foglalni lakást, de kipróbálnék minél több helyet is.
Ha valakinek lenne kedve ismerkedni egy ennyire fiatal, tapasztalt pasival, akkor nyugodtan írjatok.
Csakis lányt, nőt, esetleg párt keresek a hölgy örömére.
Győr Móvár környékén autós erotikára érett párt, hölgyet vendégül látnék ma este!
Ápolt 40es pasiként minden jóban benne vagyok!
Ápolt 40es pasiként minden jóban benne vagyok!