Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma hétvégén keresek egy beavatós alkalmit. Leginkább a passziv szerep vonz. Irj ha érdekelne.
Győr és környéke

Zalaegerszeg és környékéről párral ismerkednék
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok, Győrben leszopnék valakit. Hely van.

Van egy Honor pad x8-am. Egy hölgynek ajánlanám fel Zala megyében vagy annak közelében. Részleteket privátban megbeszéljük
Szombathelyen szopatnék 10 óra körül!Helyes,szépfarkú pasi vagyok
Sziasztok! Önmagára igényes, nagy méretű férfiként keresnék egy igényes, érett hölgyet hosszútávon.
Sziasztok! Kedves,odaadó,figyelmes potens fiatalos pasi párral ismerkedne a hölgy örömre.Vas megyéből esetleg utazni tudó párral. Hellyel rendelkezem! Továbbá ismerkednék nővel aki szeretne egy hosszú távú szeretőt.
Többit privátban!
Többit privátban!
Sziasztok!
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén!
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén!
Győrben bi pasi most?
Sziasztok kedves ápolt diszkrét intelligens 37 éves pasiként ismerkednék csatlakoznék párhoz kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám a többes szex vagy akár a kukkolás.
Elhanyagolt feleséget keresek szex talira. Lakás van vagy panzió is oké. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat.
Sziasztok! Cuckold témában keresek párt holnap délutáni randi lehetőséggel, helyem van, részletek privátban!
Keszthely környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Kezdő fiatal sràcot keresek aki kipróbàlna bi dolgokat!40 èves jókèpű sràc vagyok!Nagykanizsa
Pettingre holgy tarsasagt keresem......hosszutavra
koszonom
koszonom
A mai naptól, azaz 2024. szeptember 27-től 30-ig napközben (péntek délután, szombat és vasárnap egész nap) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Este pedig lehet jönni a hotelszobánkba. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
kezdö bi pasi???