Szombaton többen vannak
(Ez egy válasz MLparos üzenetére (2024. 10. 04. péntek 04:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken érdemes e menni?lesznek e?!
(Ez egy válasz attila37 üzenetére (2024. 10. 02. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat este, Győrben ismerkednék. Párok vagy szóló
Hölgyek !
Hölgyek !
Győrtől nem messze töltőm az éjszakát, kalandoznék nővel, párral!
Szívesen vendégül látom autós kalandra!
Szívesen vendégül látom autós kalandra!
Párhoz csatlakoznék!
akár azonnal
jelenleg csak szólóba ! 30 as pasi!
keszthely környékén

Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Szombaton jönne velem egy pár swinger jellegű buliba?
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy a Sopron - Bécs-Mosonmagyaróvár háromszögben?
Ma este pár vagy hölgy a Sopron - Bécs-Mosonmagyaróvár háromszögben?
Sziasztok! Holnap este Nagykanizsán párhoz csatlakoznánk. Részletek privátban

Szombathelyen ismerkednék, ma holnap hetero alapon.
Sziasztok! Van egy Honor pad x8-am. Egy hölgynek ajánlanám fel Zala megyében vagy annak közelében. Részleteket privátban megbeszéljük
ma valaki??? kezdö bi pasi??? vas megye!!!!
Sziasztok! 24 éves fiatal pasiként ismerkednék korombeli vagy idősebb korú nővel, esetleg párral a hölgy örömére.
Hosszútávú alkalmi kapcsolat vagy barátság extrákkal a célom, párnál pedig szívesen lennék házibarát, és cuckoldban is benne vagyok.
Sajnos nincs helyem, se jogsim... Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, viszonylag sok szabadidővel délutántól-estig.
Ha netán lenne olyan nő vagy pár, akik fiatal pasit keresnének kellemes időtöltéshez hosszútávon, akkor beszélgessünk, ismerkedjünk, derítsük ki, hogy mennyire működne a dolog.
Hosszútávú alkalmi kapcsolat vagy barátság extrákkal a célom, párnál pedig szívesen lennék házibarát, és cuckoldban is benne vagyok.
Sajnos nincs helyem, se jogsim... Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, viszonylag sok szabadidővel délutántól-estig.
Ha netán lenne olyan nő vagy pár, akik fiatal pasit keresnének kellemes időtöltéshez hosszútávon, akkor beszélgessünk, ismerkedjünk, derítsük ki, hogy mennyire működne a dolog.
Sziasztok!
Szombathely környékén ismerkednék ma, napközben.
Szombathely környékén ismerkednék ma, napközben.
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Sziasztok Zalaegerszegen ismerkednék.
Kanizsa vki? Priv
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölgyel illetve párral
Keszthely környékén párhoz csatlakoznék☺️
Sziasztok.
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés...
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés...