Szombathelyi hellyel rendelkező masszőrt keresünk,max50 évesig,kövérek ne irjanako
Sziasztok!
Én szívesen mennék
Esztergomból indulnék 1 óra múlva.
Biztos mentek?
Esetleg privát üzenetben elérhetőség csere?
Írtam nektek üzenetet
Köszönöm
János (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 12. szombat 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 14:27
Én szívesen mennék
Esztergomból indulnék 1 óra múlva.
Biztos mentek?
Esetleg privát üzenetben elérhetőség csere?
Írtam nektek üzenetet
Köszönöm
János (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 12. szombat 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4757526)

Hetero párként ma este 18:30 körül megyünk a Linea Wellness szaunába
(Győr, Kandó K. utca). 1 vagy 2 hetero pasi nagy intim mérettel csatlakozhatna a hölgy örömére. A legfontosabb, hogy ápolt, igényes legyen. Várunk szeretettel
(Győr, Kandó K. utca). 1 vagy 2 hetero pasi nagy intim mérettel csatlakozhatna a hölgy örömére. A legfontosabb, hogy ápolt, igényes legyen. Várunk szeretettel

Lazább, vagy kicsit vadabb hancúrozásra keresek női partnert
Vas megye
Vas megye
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Helyem van.

Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Hetero párként ma este 18:30 körül megyünk a Linea Wellness szaunába

Sziasztok! Október 17.- èn Zalakaroson a MenDan hotelben fogom tölteni az éjszakát! Erre az estére keresek, partnert, partnereket a szállodából vagy közelből, aki(K)nek lenne kedve egy 40-es sármos, intelligens, Bi/Uni pasival kényeztetni egymást! Akár a szállodában, akár nálad! Privátban egyeztessünk!
Sziasztok.Sopronba valaki este egy autós kaland?
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Pár keresek ahol a nőt olajosan masszírozhatnam meg és jó hosszasan nyalhatnam ki mint a popsi mint a puncit ...a többi rajtunk múlik ....én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott 18 As fazonirozott írj privátban Győr és környéke
Holnap estére keresünk egy bi srácot hármas játékokra. Pasik között csak orál. Tata
Zalaegerszegen MOST pasit kényeztetnék orálisan
Sziasztok. Normális párral és nővel ismerkednénk akik valóban akarnak
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Sziasztok!
Írjatok!
Írjatok!
Hello! Ma estere keresek GyMS, vagy Vas megyéből normális, ápolt párt, hölgyet, esetleg fiatal sracot!
Hello. Most délután valakik?