Sziasztok! Péntek délután szombat délelőt szívesen fogadnék párt vagy hölgyet Székesfehérváron! Privátba irjatok! Üdv István
Sziasztok, keresek olyat aki kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj, írj
Sopron és környékén keresek 35 feletti hölgyeket akik otthon már nem mindent kapnak meg! Szeretném pótolni velük a hiányt!☺️
Sziasztok! Keresünk egyedül álló férfit hellyel, korban 42-49 ! Győr és környékén (pest-szombathely nem környéke!). Ha tudsz masszírozni az plusz pont.
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Ma napközbeni talira Győr Mosonmagyaróvár környékén keresek bi.párt vagy női fehérneműst
Sziasztok kedves intelligens ápolt diszkrét pasiként ismerkednék párral kellemes időtöltéshez
Ma délelőtt Győrben van szabadidőm, hölgyek, párok használjátok ki az alkalmat! Kemény, tabumentes szexre keresek!
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Szexpartner keresek hosszú távra. Kor alkat nem számít.
60 koruli holgy tarsasagat keresem....fantazia kozos oromszerzesre
Sziasztok. Nagykanizsa-Zalakaros környékén kalandoznék. Hölgyek, párok? Szívesen kukkolnék is, de beszálnék párokhoz is,
Sziasztok !
November 12-15. között Hévízen leszünk a Panoráma szállodában. Ezalatt az idő alatt szívesen vennénk Hévízi vagy ott üdülő házaspár, hetero, nemdohányzó pasi közeledését párosunk hölgytagja felé. Közös fürdőzés, víz alatti simogatások, izgatások, majd szimpátia esetén folytathatnánk egy kis iszogatással, és erotikával. Kérjük hogy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő házaspár vagy férfi jelentkezzen csak a felesleges elutasítások végett, mert az senkinek sem jó !
Jelentkezéseteket előre is köszönjük.
Üdvözlettel:
M. és J.
November 12-15. között Hévízen leszünk a Panoráma szállodában. Ezalatt az idő alatt szívesen vennénk Hévízi vagy ott üdülő házaspár, hetero, nemdohányzó pasi közeledését párosunk hölgytagja felé. Közös fürdőzés, víz alatti simogatások, izgatások, majd szimpátia esetén folytathatnánk egy kis iszogatással, és erotikával. Kérjük hogy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő házaspár vagy férfi jelentkezzen csak a felesleges elutasítások végett, mert az senkinek sem jó !
Jelentkezéseteket előre is köszönjük.
Üdvözlettel:
M. és J.
Ma estére keresek hellyel rendelkező párt, pasit, nőt Vas megyében.
Sziasztok!Vas megyében van esetleg olyan Lány vagy Nő aki felcsatolt dildóval megdugna egy análisan szűz pasit? 45é. vagyok s már régóta szeretném átélni mikor egy Lány vagy Nő elkap és Strap-onnal megdug.Annyira szeretném már,hogy műfaszra húzzon egy Lány/Nő.
holgy tarsasagat keresem kozos fantazia es annak megvalositasara......koszonom
Sziasztok! Keresünk egyedül álló férfit hellyel, korban 42-49 ! Győr és környékén (pest-szombathely nem környéke!). Ha tudsz masszírozni az plusz pont.

Partnert keresek. Részletek privát üzenetben
Sziasztok! Nővel, párral ismerkednék, akik fiatal srácot keresnének kellemes időtöltésre.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék foglalni helyet.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék foglalni helyet.
Sopronban ismerkednék...elsősorban intelligens párral.