Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Sziasztok! Keresünk egyedül álló férfit hellyel, korban 42-49 ! Győr és környékén (pest-szombathely nem környéke!). Ha tudsz masszírozni az plusz pont.
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!!
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!!

Keszthelyen hosszú távú szexkapcsolatra keresem aktív partnerem, aki rendszeresen seggbe és szájba élvezne!!!!
Egymás előtti szexhez, molett hölgy tagú párt keresünk korosztályunkból, elsősorban Vas megyében.
Férfi 59 a hölgy 61 éves.
Férfi 59 a hölgy 61 éves.
Szia vegyük fel a kapcsolatot.
(Ez egy válasz michonnecd üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 04. hétfő 10:59

Ma estére keresek hellyel rendelkező párt, pasit, nőt Vas megyében.
Győr környékén keresek várandós partnert ha van ilyenre lehetőség.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Most Győrbe sexelnék
Sziasztok ,szeretnék kipróbálni új dolgokat a szexben .
Sziasztok. Sopron - Bük és környékén keresek hölgyet vagy párt titkos izgalmas erotikus kapcsolatra. 55 éves pasi vagyok , idősebb korosztály is érdekel. Írjatok bátran még nem harapok.
Sziasztok! Fiatal Győri pár vagyunk, 29F 30N ! Hölgyet keresünk kölcsönös kényeztetésre. (Csak hölgyet!!!!!!)
Sziasztok! Péntek délután szombat délelőt szívesen fogadnék párt vagy hölgyet Székesfehérváron! Privátba irjatok! Üdv István
Sziasztok, keresek olyat aki kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj, írj
Sopron és környékén keresek 35 feletti hölgyeket akik otthon már nem mindent kapnak meg! Szeretném pótolni velük a hiányt!☺️
Sziasztok! Keresünk egyedül álló férfit hellyel, korban 42-49 ! Győr és környékén (pest-szombathely nem környéke!). Ha tudsz masszírozni az plusz pont.
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Ma napközbeni talira Győr Mosonmagyaróvár környékén keresek bi.párt vagy női fehérneműst
Sziasztok kedves intelligens ápolt diszkrét pasiként ismerkednék párral kellemes időtöltéshez
Ma délelőtt Győrben van szabadidőm, hölgyek, párok használjátok ki az alkalmat! Kemény, tabumentes szexre keresek!
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.