Sziasztok!
Hétközben napközben párhoz csatlakoznék
Hétközben napközben párhoz csatlakoznék
Nagyon fiatalos pasiként várnám olyan győri hölgyek jelentkezését, akik szó szerint érzéki kikapcsolódásra vágynak. Attila.
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr.
Sziasztok.
Ma 16 óra után, Győr - Komárom kórnyékén keresnék. Pár,bi pár, stb...
Üdv T.
Ma 16 óra után, Győr - Komárom kórnyékén keresnék. Pár,bi pár, stb...
Üdv T.
Győrben vagy környékén párok ? Fiatal biszex pasik?
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Keresünk egyedül álló férfit hellyel, korban 35-50 ! Győr és Mosonmagyaróvárkörnyékén (pest-szombathely nem környéke!). Ha tudsz masszírozni az plusz pont.
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!! Jah és csak akkor írj ha tudod hogy mit szeretnél.... Nem két három levél után nem tudsz válaszolni !!
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!! Jah és csak akkor írj ha tudod hogy mit szeretnél.... Nem két három levél után nem tudsz válaszolni !!

Sziasztok! Keresünk egyedül álló férfit hellyel, korban 40-50 ! Győr és környékén (pest-szombathely nem környéke!). Ha tudsz masszírozni az plusz pont.

sziasztok szombaton ismerkednék kehida termálban szaunaában párral hölgyel pasival !
Sziasztok, olyan személyt keresek, aki kora reggel kenyeztetné farkamat, vas megye, utazni tudj! Írj üzenetet
Sopronban ismerkednék...Elsősorban intelligens páral.
Pár női tagját masszíroznam meg (nem simogatás hanem masszázs)és nyalhatnam ki a punciat és a popsiàt.....és kényeztetnem 18cmrel..... én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban Győr és környéke
Sziasztok. Egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel akinek hosszabb távú szeretője lennék vagy akár többre.
Vas megye előny de utazni tudó pár is szóba jöhet. Többit privátban.
Vas megye előny de utazni tudó pár is szóba jöhet. Többit privátban.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok. Holnap délelőtt Győrben hölgy vagy pár aki unatkozik és társaságra vagyna?

Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van! smile
Sziasztok! Keresünk egyedül álló férfit hellyel, korban 40-50 ! Győr és környékén (pest-szombathely nem környéke!). Ha tudsz masszírozni az plusz pont.
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!! Jah és csak akkor írj ha tudod hogy mit szeretnél.... Nem két három levél után nem tudsz válaszolni
....
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!! Jah és csak akkor írj ha tudod hogy mit szeretnél.... Nem két három levél után nem tudsz válaszolni

Olyan párt keresek ahol a nőt adigg nyalhatnam jó hosszasan amíg el nem spricceli v pisilne magát......és szívesen fogadnam ha bevezetne a prosztata masszázs relytelmeibe (kézzel v eszközzel)én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban Győr és környéke
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Sziasztok!
Hölgy ismeretségét keresem Győrben, laza kikapcsolódásra.
Jelenleg itt dolgozom.
Attila.
Hölgy ismeretségét keresem Győrben, laza kikapcsolódásra.
Jelenleg itt dolgozom.
Attila.