Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sopronban ismerkednék ...elsősorban párral.
Sziasztok. Kedves, igényes, egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Szívesen ismerkedem akár hölggyel is. Vas megye előny de utazni tudó nő.pár is lehet. Helyem van. Többit privátban.
Szívesen ismerkedem akár hölggyel is. Vas megye előny de utazni tudó nő.pár is lehet. Helyem van. Többit privátban.
Sziasztok. Nagykanizsa-Zalakaros környékén hölgyek, párok? Kukkolnák, szopatnék vagy beszállnék harmadiknak párokhoz.
Sziasztok. 45éves magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Vagy fiatal lányt keres, minden jóra! Győr
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Zalából hölgyet keresek club látogatásra szilveszteri buliba.
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Sziasztok! Nagyon kivánós, sportos lány keres magas, vékony, szakállas pasit :P irj üzit
) szívesen megnézhetsz ha szeretnél előtte

Sziasztok! Hétfő délelőtt lány vagy pár Szentgotthardon? Helyem van
Szopatnék ma Kapuvár Fertőd Sopron Bük térségében, vagy beszállnék kukkolnék. Egy kis erotikus kalandra vágyom.
Sziasztok!
40 es párral vagy hasonló korú hölggyel ismerkednék ,átlagos vagyok .
Tapolca Badacsony körny
40 es párral vagy hasonló korú hölggyel ismerkednék ,átlagos vagyok .
Tapolca Badacsony körny
Sziasztok párhoz csatlakoznék vasárnap kedves értelmes intelligens 37 éves pasi vagyok
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Sziasztok!
Írjatok!
Írjatok!
sziasztok.keszthelyről vagy a környékről keresek lányt vagy párt.hétköznaponként napközben állnék rendelkezésetekre,hetero alapon.
Zalaegerszegen ma estefelé pasit kényeztetnék orálisan. Helyem adott, egyeztessünk privátban. Köszönöm.