Szia ma estefelé Mosonmagyaróvár termálba ismerkednék lányokkal párokkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 02. csütörtök 08:29
Törölt felhasználó (4767441)

Sziasztok! Igazából frissen regisztrált tagként írok. Cuki lánynak mondott, aranyos, sportos, magára és környezetére igényes vagyok. Szivesen ismerkednék max. 38 éves korig kedves, barátságos sráccal, aki vékonyabb testalkatú. Köszönöm

Sziasztok. Holnapi napra keresnék igényes hölgyet, párt esetleg férfit diszkrét kalandozásra.
Sopron és környékén keresnék hölgyet, párt mindenféle jóra.
52 éves pasi vagyok holgyet keresek hosszu távra akár hozzám koltozéssel is
Sziasztok!Veszprém környékén keresek pár vagy bi pasit.Csak aki tényleg akar találkozni is!Olvass adatlapot!
Sziasztok
Alkalmai hölgy dugópajtit keresek kölcsönös kényeztetésre Sümeg és 50km-es vonzáskörzetében 31-as férfiként, stresszes hétköznapok levezetésére...
de akár komolyabb is szóba jöhet, ha van kedved lazulni tabuk nélkül írj

Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Mosonmagyaróvári termálba ismerkednék hölgyel párral
Sziasztok! Igazából frissen regisztrált tagként írok. Cuki lánynak mondott, aranyos, sportos, magára és környezetére igényes vagyok. Szivesen ismerkednék max. 38 éves korig kedves, barátságos sráccal, aki vékonyabb testalkatú. Köszönöm

Sziasztok!
Sárváron a Spiritben hölgy vagy pár ezen a héten?
Sárváron a Spiritben hölgy vagy pár ezen a héten?
Holnaptól 4 napig zalakaroson ismerkednèk!!
Sziasztok! Fonyód-Keszthely környékén igényes fiút szopatnék holnap nap közben…
Szombathelyen valaki? Perverz otletek elonyben

Bük 40 km.-es körzetében szexpartnert keresek., hosszútávra.
Sziasztok
Alkalmai hölgy dugópajtit keresek kölcsönös kényeztetésre Sümeg és 50km-es vonzáskörzetében 31-as férfiként, stresszes hétköznapok levezetésére... smile de akár komolyabb is szóba jöhet, ha van kedved lazulni tabuk nélkül írj

Sziasztok! Sümeg/ Tapolca vonzás körzetében szívesen kukkolnék, akár közbe verném de minden megbeszélés alapján! smile
Sziasztok!Norbi a nevem!Győrben élek,43 éves bi férfi vagyok!Sajnos az élet nem áldott meg túl nagy szerszámmal,(17 kb)És sajnos gyorslövetüvel :( Így ebben a szellemben keresek egy kedves biszex párt,akiket csak kényeztethetek szájjal,kézzel,nyelvel!Imádom csinálni mindkét fél örömére!Szeretnék egy pár játékszere lenni!Sub hajlammal imádom ha használnak,kihasználnak,ha csak segédeszközként használnak!A hölgyet nedvesre nyalnám,az urat keményre szopnám szex előtt,illetve aktus közben számíthattok az ilyesfajta részvételemre!Dominánsabb párok jelentkezzenek,Győr-Komárom-Tatabánya vonalon!Kor-alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!Várom nagyon megtisztelő leveleiteket,használjatok!BUÉK mindenkinek!Sziasztok!
Valaki Győr Szombathely Sopron vonalon egy anonim autos tali? Dughato fiatal srac vagyok
Sziasztok!
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi