Hölgyet de akár párt is keresek kizárólag a hölgy örömére..privát üzenetet küldj
Sziasztok,
Keszthelyen és környékén keresem hölgy, pár ismeretségét diszkrét baráti és intim kapcsolatra!
Keszthelyen és környékén keresem hölgy, pár ismeretségét diszkrét baráti és intim kapcsolatra!

Mai napra keresek partnereket
Nekem jött össze innen hosszabb távú dolog egy keszthelyi párral. Sajnos vége lett időhiány miatt. Találkoztam másik párral is, igaz velük csak a találkozóig jutottunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 04. kedd 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 04. kedd 13:33
Törölt felhasználó (4769730)

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy sikerült már valakinek bármilyen kapcsolatot vagy egyetlen alkalmat összehozni itt?
Vagy kamusok vannak vagy kihátrálnak általaban. Pedig annyi ember keres itt kapcsolatot mint mezőn a nyúlsz@r..
Vagy kamusok vannak vagy kihátrálnak általaban. Pedig annyi ember keres itt kapcsolatot mint mezőn a nyúlsz@r..
Sziasztok! Holnap este M.óváron valaki,valakik?
Én mindig röhögök aki itt nőt keres
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 04. kedd 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy sikerült már valakinek bármilyen kapcsolatot vagy egyetlen alkalmat összehozni itt?
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Én abba hagytam a keresést itt amint ráköttem hogy itt csak párok és csávók vannak.
Nekünk sikerült, többszőr is, de attól függetlenül 90% csak szórakozik

Mai napra keresném egy pár társaságát Győr és 100 km-es tavolságában. Fiatal, igényes és intelligens pasi vagyok.
Holnap hölgy,pár egy laza bármire Nagykanizsa környékén?Masszírozok is szívesen.
Keszthely környékén valamerre pár? Hölgy? Délelötti ismerkedés teljesen testközelböl? Utazni tudok, minden megoldás érdekelhet

Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok! Potens, diszkrét, kedves pasiként keresek nőt,párt Szombathelyről vagy környékérő esetleg közelebbi megyékből aki(k) utazni tud(nak). Hellyel rendelkezem ha szükséges!! Többit privin
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Szerdán szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal a hölgy örömére hetero alapon!
Keszthely környékén ismerkednék testközelből... Pár? Hölgy?