Szia!Én már többször is írtam,esélyt sem adsz hogy megismerhesselek,egy válaszra sem méltatsz!Az okát sem írod meg,hogy esetleg miért nem!!!
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 22:23

Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan szexpartner kereső oldalt,ahol tényleg lehet normális férfit találni szexkapcsolatra?
Holnap délután valaki?
Szia irjal ram en szivesen ismerkednek veled Gyorben
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan szexpartner kereső oldalt,ahol tényleg lehet normális férfit találni szexkapcsolatra?
Szia ma délután Győr és környékén ismerkednék
Jelenleg is aktívan működő 2 férfi (48 és 58 éves) + 1 nő (36 éves) felálláshoz keresünk +1 fő biszex hölgyet, akár hosszútávra is, ha bejövünk egymásnak. A többes szexhez csak hölgyet keresünk, férfiak kérem, ne írjanak. Ezenkívül nagykanizsai saját lakásom szívesen felajánlom búvóhelynek, aktív vagy passzív részvétellel. Illetve önállóan is keresek állandó vagy alkalmi szexpartnert közös vágyaink megélésére. Én egy koromat meghazudtoló, ápolt, fiatalos, potens, jóképű, kitartó férfi vagyok. Szeretek érzékien és szenvedélyesen is szeretkezni.
Miből gondolod, hogy besértődtem? Azzal nincs semmi gond, ha más korosztályt keresel. Azzal viszont van, ha nem válaszolsz. És tudtommal más érdeklődő (vibrax pl.) üzenetre, vagyis másnak sem válaszoltál. És ez nem tisztességes. Azt azért megkérdezném még, hogy hogy jön ide a Rózsa utca? Én nem írtam semmilyen címet neked!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 18:41
Törölt felhasználó (4774048)

Először is, mint azt említettem a levelemben, nem tudtam azonnal válaszolni!! Azt hiszem előfordul az ilyen. Aztán válaszoltam is a leveledre, miszerint fiatalabb partnert keresek… erre úgy látom nagyon besértődtél… Rózsa utca…
Sziasztok! Vas megyei srácot keresek szexre hétköznapokon délelőttökre. Hely kellene...Írj bátran!
Sziasztok mai nap Körmend és környékéről ismerkednék párral hölggyel!
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2025.03.21.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2025.03.21.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Ma estére keresünk az adatlapunk szerint játszótársat. Tatabánya Turul

Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Pár vagy hölgy aki megnézne ma egy spriccelést hanság vagy lébényi M1 pihenőben?
És ahol kevés a kamus nő

Sziasztok. Ápolt, diszkrét, passzív srác vagyok
a napokban Harka településen leszek, keresek srácot akit lehet szopni.

Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Először is, mint azt említettem a levelemben, nem tudtam azonnal válaszolni!! Azt hiszem előfordul az ilyen. Aztán válaszoltam is a leveledre, miszerint fiatalabb partnert keresek… erre úgy látom nagyon besértődtél… Rózsa utca…
(Ez egy válasz erosz555 üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 11:45

"Kedves" madárka! A neved alapján te egy elég korai gyerek vagy, gondolom koraszülött, mivel még a többszöri érdeklődő üzenetre sem tudsz egy választ kinyögni. Talán az inkubátor nem működött rendesen, ezért hosszútávú hatások léptek fel nálad, ami még most is érezteti hatását. Ezt csak azért írom ki az oldalra, hogy a többi társkereső is tanuljon belőle, ha véletlenül arra vetemedik, hogy nálad érdeklődik az általad hirdetett lehetőség után. (Sziasztok! Nagykanizsa-Keszthely-Balatonmária környékén keresnék igényes biszex párt vagy fiút. Hosszútávon.) Javaslom, hogy ezentúl változtasd meg a nevedet crapbird-re vagy mock bird-re. Az talán jobban kifejezi a valós személyiségedet. Senkinek nem javaslom a veled való kapcsolatfelvételt. Pedig a leírásod alapján kellő intelligenciával rendelkezel. Ezt én kétlem.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok! 24 éves fiatal pasiként ismerkednék nővel vagy párral a hölgy örömére.
Utazni Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, vonattal.
Illetve helyet tudok foglalni Szombathelyen ha szükséges.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék, akkor várom leveled.
Utazni Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, vonattal.
Illetve helyet tudok foglalni Szombathelyen ha szükséges.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék, akkor várom leveled.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba