Helló! Most valaki Szomathelyen a KRESZ parkban?
Pasit szopnék
Pasit szopnék
Sziasztok Ma estère hölgyet vagy párhoz csatlakoznèk írjatok köszönöm
Szia! Szívesen látunk!
(Ez egy válasz Emma79 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 06:53

Sziasztok! Április lesz Győrben naturista szauna est, lenne kedve jönni valakinek? Illetve Budapesti swinger klubba mennék, első alkalommal, kíváncsi még rajtam kívül valaki?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok mi párként keresünk egy helyell rendelkező pasikból álló baráti társaságot sok sok pasi 1 lány felállás. Ha vagytok vagy van pár haverod a dologra akkor írj/írjatok privátba.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Orálisan kényeztetnék ma Zalában nálad, szabadban vagy autómban. Privizz
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! Nagyobb intim!
Írjatok
Írjatok
Sziasztok!
Szopatnék Nagykanizsán helyem van...
Szopatnék Nagykanizsán helyem van...
Sziasztok! Ismerkednék, vékony, sportos, magas, fiatalabb sráccal. max 38 éves korig. Aranyos, rendszeresen sportoló lány vagyok, aki szeretetre vágyik
Írj nyugodtan!_

Sopronban ismerkednék
Holnapra (április 19.) Zalaegerszegen keresünk biszexuális lányt estére, elsősorban a hölgy örömére. Nem fogsz csalódni, hidd el

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Sziasztok! Ma estére keresek vas megyéből (Szombathely) nőt párt egy kellemes estére.Kedves, igényes, egyedülálló, diszkrét, potens pasi vagyok.De akár szívesen lennék hölgy titkos szeretője. Hellyel rendelkezem! Nem utazom!. Többit privátban.
Sziasztok meg aktuális ?
(Ez egy válasz Emma79 üzenetére (2025. 04. 17. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 17. csütörtök 08:06

Sziasztok! Péntek estére keresnék hölgyet, biszex pasit, leginkább biszex párt, párhoz. Győr vagy Győr környéke. Igényes, ápolt pár vagyunk.
Sziasztok! Hosszú hétvége alkalmából keresek hölgyet/párt! Heteto, bi alapon is! Helyem szombathelyen van, illetve utazás sem kizáró ok. Masszírozni tudok, szívesen masszírozok előjátékként is akár.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keres
Sziasztok! Házi nyúlat locsolnék párjával, hosszú távon

Mai, holnapi (péntek, szombat) napon keresnek hölgyet vagy part kellemes időtöltésre Balatonszentgyörgy környékén.
Sziasztok!
Írjatok
Írjatok