Szombathely, kornyeke, valaki, ma?
Sziasztok! Kedves érett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez, 39 éves diszkrét ápolt kedves pasi vagyok
Kanizsa vki kaland? Priv.
Sziasztok! Van-e Vas megyében egy olyan Nő vagy Hölgytagú pár aki be/fel avatna egy análisan szűz pasit felcsatolható műfarokkal?Át szeretném élni a Strap-on szex élményét amikor egy Nő így magáévá tenne.
Sziasztok,
holnap 11-12:00 körül cumiznék Szhelyen, akár viszonzás nélkül is. Hely szükséges.
Üdv, Béla
173/85/44
holnap 11-12:00 körül cumiznék Szhelyen, akár viszonzás nélkül is. Hely szükséges.
Üdv, Béla
173/85/44
sziasztok! nagyfarku, igenyes, jokepu pasi keres holgyet vagy part nagykanizsa kornyeken autos kalandra
erdeklodni privatban

Hétvégére keresnénk egy párt, akiknek nem lenne gond, ha készülne pár fotó is szex közben. Természetesen arc nélküli.
Mivel erre elég kicsi az esély, ezért szóló pasi is szóba jöhet. Adatlapot kérlek olvass, mert szóló pasi esetén homofobot nem keresünk, akármilyen profi fotós is legyen!
Mivel erre elég kicsi az esély, ezért szóló pasi is szóba jöhet. Adatlapot kérlek olvass, mert szóló pasi esetén homofobot nem keresünk, akármilyen profi fotós is legyen!
Sziasztok! Keszthely-Balatonmária környékén kalandoznék…
Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Me estére párt keresünk
Hol?Mikor?
(Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 10:33

Sziasztok.Szeximádó Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom Nemeskoltán.Ma délután kora este erdős kaland érdekel valakit?Szopok és imádom seggbe.Imadom ha le pisilnek..Akár többen is jöhettek.Aki ma űritene egyet az írjon
Május közepén Őriszentpéter környékén töltünk pár napot.
Szívesen ismerkednénk egy szimpatikus,biszex hölgytagú,igényes,ápolt,korban hozzánk illő párral.
Szívesen ismerkednénk egy szimpatikus,biszex hölgytagú,igényes,ápolt,korban hozzánk illő párral.

Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.

Sziasztok ! Kukkolható párt keresek vas megyéből! Csak nézni szeretném és közben várni. Ha esetleg izgat benneteket írjatok 48 éves szombathelyi FF vagyok.
Sziasztok.Szeximádó Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom Nemeskoltán.Ma délután kora este erdős kaland érdekel valakit?Szopok és imádom seggbe.Imadom ha le pisilnek..Akár többen is jöhettek.Aki ma űritene egyet az írjon
Sziasztok! Holnap Balatonmária környékén kalandoznék…
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hosszútávú alkalmi kapcsolat céljából fiatal vagy idősebb korú nővel, esetleg egy szimpatikus párral.
Sajnos nincs jogsim... Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni.
Illetve ha netán valaki messzebb lakik, de ránézésre szimpatikus lennék és szívesen utazna, akkor Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet, 100%-ig diszkréten. Persze nem csak a messzebbről utazók számára tudok foglalni.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék és lenne kedved/kedvetek ismerkedni, szimpátia esetén találkozni és eltölteni egy kellemes időt, akár hosszútávon, akkor várom üzeneted.
Sajnos nincs jogsim... Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni.
Illetve ha netán valaki messzebb lakik, de ránézésre szimpatikus lennék és szívesen utazna, akkor Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet, 100%-ig diszkréten. Persze nem csak a messzebbről utazók számára tudok foglalni.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék és lenne kedved/kedvetek ismerkedni, szimpátia esetén találkozni és eltölteni egy kellemes időt, akár hosszútávon, akkor várom üzeneted.