Sziasztok Keszthelyen Hölgy vagy Pár mostanában? 29éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok,
holnap 11-12 magasságában cumiznék Szhelyen.
holnap 11-12 magasságában cumiznék Szhelyen.
Sziasztok! Szentgotthardon lány vagy pár aki nagy farkú sportos srácot keres?
Délelött Szombathely környékén ismerkednék
Jó reggelt ma délelőtt Győr és Móvár taliznák!
Sziasztok. Sopronban ismerkednék intelligens párral akár hosszabb távon is.
Sziasztok
Ma találkoznék nővel vagy párral Győrben

Sziasztok! Most hétvégén Zalakarosra tervez valaki(k) jönni?
Hello Covalter ? Abda ? Valahol ebben a kis szélben ?
Két 50 éves bi pasihoz Marcaliba ma este valaki?
Szombat délutánra keresünk Sárváron és környékén 50 év feletti bi párt szub nő párommal. Hellyel rendelkezők előnyben. Privátban keress.
Sziasztok
Szerda délután valaki nudizni egyet?
Irj üzit!
Szerda délután valaki nudizni egyet?
Irj üzit!
Sziasztok Győr és környékén autózom a kukkolnék segítenék írj privát
Sziasztok
Nőkkel és párokkal ismerkednék Győrben
31 éves igényes ápolt pasi vagyok

Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Sziasztok!
Beszéljünk! Szerintem lehet belőle valami!
48 éves, potens pasi vagyok , Győr mellett lakom. (Ez egy válasz Ashencouple üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 13:44
Beszéljünk! Szerintem lehet belőle valami!

48 éves, potens pasi vagyok , Győr mellett lakom. (Ez egy válasz Ashencouple üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Intelligens, egészséges, és a végletekig perverz párként ismerkednénk olyan Győri (győr környéki) férfival, aki vevő volna minden jóra, a szó szoros értelmében.
Magunkról annyit, hogy viszonylag átlagosak vagyunk, férfi tagunk hetero, így a hölgy kényeztetése volna a fő szempont.
Intelligens, egészséges, és a végletekig perverz párként ismerkednénk olyan Győri (győr környéki) férfival, aki vevő volna minden jóra, a szó szoros értelmében.
Magunkról annyit, hogy viszonylag átlagosak vagyunk, férfi tagunk hetero, így a hölgy kényeztetése volna a fő szempont.
Találtál már egyet is???
(Ez egy válasz magomat vetem üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 08:29

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Pegging szex játékokhoz keresünk kimondottan vékony testalkatú arcszőrzettől mentes fiatal, alapvetően hetero fiúkat.
Pegging szex játékokhoz keresünk kimondottan vékony testalkatú arcszőrzettől mentes fiatal, alapvetően hetero fiúkat.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Holnap "Hétfön vagy Kedden" este ráérő pár?
Holnap "Hétfön vagy Kedden" este ráérő pár?