Vasárnap a büki szaunába rányomulhatna valaki a nejemre. Szeretem mikor megpróbálják felszedni. És ha sikerül akkor............. Ő nincs beavatva, ez egy spontán játék, adok instrukciókat hozzá. Ha szeretsz játszadozni keress.
Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz heretó alapon a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok.
Cuckold is érdekelne, tapasztalatom van.
Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz heretó alapon a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok.
Cuckold is érdekelne, tapasztalatom van.
Legyen szép napotok
Sziasztok, Nagykanizsán keresem hölgy vagy pár társaságát.
Győr Szombathely Sopron bi srac dughato sutos talin ma
Sziasztok!
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! 174/76 kopasz, zöld szem.
Nagyobb intim!
Írjatok
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! 174/76 kopasz, zöld szem.
Nagyobb intim!
Írjatok
Veszprém és környékén, illetve Veszprém-Győr vonalon ma délután kell valakinek, valakiknek egy jókiállású, potens férfi?
Most hétvégén Zalakarosra nem tervez jönni?
Szopatnék dugnék hölgyet párt fiatal bi pasit most,privizz
Sziasztok!
Ma valaki nudizni?? Győr es környéke
Ma valaki nudizni?? Győr es környéke
olyan csajt keresek aki kedveli a biszex pasikat hosszutávra akár hozzám is koltozhetne én 53 éves vagyok szolnok mellett lakom
Ma Szombathelyen valaki?
Most szombatra keresünk feletégemmel egy férfi beszállót, kizárólag heteró alapon.
Részletek privátban.
Részletek privátban.
Sziasztok. Nagykanizsa - Zalakaros hölgyek, párok? Bi vagy hetero alapon???
Sziasztok! Győrben párhoz vagy magányos lányhoz szívesen csatlakoznék!
Sziasztok hölgy partnert keresek 06. 28-06.30 Zalakarosra
Privátban keressetek
Privátban keressetek
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.

Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Sziasztok
Győrben ismerkednék az esti órákban. Autoskalandot vagy szabadban szexet keresek nőkkel vagy párokkal. Írj és küldök képet is

Mosonmagyaróváron szopatnék