Zala és környező megyékből párt keresek akikkel lehet bulizni hármasban vagy többesben akár.
Szex utáni, spermás puncinyalásra és pegging szexre keresünk fiatal és kimondottan vékony testalkatú fiút, fiúkat.
Párosunk férfi tagja hetero, de több fiú ( pl. barátok vagy kisebb csoport) esetén a biszexualítás komoly előnyt jelent!!!
Üzenet módosítása
Párosunk férfi tagja hetero, de több fiú ( pl. barátok vagy kisebb csoport) esetén a biszexualítás komoly előnyt jelent!!!
Üzenet módosítása
Vasárnap este Győr Sopron vonalon kalandoznék!
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok!
Szívesen kukkolok is!
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok!
Szívesen kukkolok is!
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a hármas szex örömeit. (2 férfi - 1 lány)
Biztosan izgató lenne a hölgynek, ha két férfi kényeztetné a csodás testét
Ehhez keresek bátor, nem szégyenlős párt.
Zalaegerszeg
Szeretném kipróbálni a hármas szex örömeit. (2 férfi - 1 lány)

Biztosan izgató lenne a hölgynek, ha két férfi kényeztetné a csodás testét

Ehhez keresek bátor, nem szégyenlős párt.
Zalaegerszeg

Soproniakkal ismerkednék
Valaki most aktiv ?
Valaki most aktiv?
Ismerkednek vasmegye, bi srrac.

Sziasztok! Cajommal keresünk harmadiknak pasit mostanra Győrben mindkettőnkn örömére!
Dughato fiatal srac keres Győr sopron vonalon
Siófokon kényeztetnék orálisan ma este szabadban, kocsiban, nálad! Privizz
Sziasztok! Lányt keresek ma Zalaegerszegen! Átutazóban vagyok! Ha van kedve valakinek ismerkedni az bátran írjon!
50 + os Hölgyet keresek puncinyalásra kényeztetésre
Vas v Zala megye.
Vas v Zala megye.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék egy szimpatikus párt Keszthely-Fonyód környékén.
Pl Harcsás nudi Komárno.
(Ez egy válasz hunsteve üzenetére (2025. 06. 27. péntek 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 16:15

Hol van ilyen lehetőség? Engem is érdekelne! Privátban megírnád?
Hol van ilyen lehetőség? Engem is érdekelne! Privátban megírnád?
(Ez egy válasz prcprc üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Továbbra is keresek olyan párokat, akiket megnézhetek szex közben. Szívesen készítek rólatok szex fotókat vagy akár videót is. Ha gondoljátok, be is szállok harmadiknak.
Lányokat, hölgyeket is keresek
Zalaegerszeg
Továbbra is keresek olyan párokat, akiket megnézhetek szex közben. Szívesen készítek rólatok szex fotókat vagy akár videót is. Ha gondoljátok, be is szállok harmadiknak.
Lányokat, hölgyeket is keresek

Zalaegerszeg
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
Hölgyet massziroznék. Hely és egyéb felszerelések adottak.