Sziasztok. 45éves ,magára adó ,diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek! Győr
Sziasztok!
Csütörtök reggel,délelőttre keresnék... adatlap szerint . Komárom- Győr.
Csütörtök reggel,délelőttre keresnék... adatlap szerint . Komárom- Győr.
Szia holnap délután Győr és környékén ismerkednék
Zala megyei nő 50 pluszos telt nyitot titkos szeretőnek keresek szeresd a nem hétköznapi dolgokat punci popsi tagitas kényszer nyalatas duplan ounciba popsiba
Sopronban ismerkednék intelligens párral
Keszthely környékén keresek nappali idővel és hellyel rendelkező, valódi masszázst adni tudó nőt, vagy férfit!
Üzenetet privátban kérem szépen
Viszonzás természetben...
Üzenetet privátban kérem szépen
Viszonzás természetben...
Sziasztok!Hétvégére keresek a délelőtt órákban Sopron és környékén kalandot akár csak kukkolásra ! Lányok párok jelentkezését várom! Írj nyugodtan a részleteket meg beszéljük privátban! További szép napot mindenkinek
Sziasztok! Vas megyéből (Szombathely) ma estére kellemes idő eltöltésére kerekesünk barátommal nőt, párt. Hellyel rendelkezem. Többit privin.
Idősebb zalaegerszegi nőt kényeztetnék.
Néger pasi ???? Győrben vagy környékén?
50 + os hölgyet nyalnám élvezésig légy ápolt diszkréció fontos.Vas v Zala megye.
Sopronban keresek masztipartnert nemtől függetlenül. 40 éves, sportos srác vagyok, 18,5-ös, kemény farokkal. Hetero vagyok, de nagyon izgatja a fantáziámat, hogy egy másik sráccal masztizok, szóval fiúk is írhatnak
Élvezzünk együtt egy nagyot!

Sziasztok
Keszthely környékén ismerkedni valaki ?
Pár nő estleg pasi? Pasi csak korombeli.
Privátban keresés
Keszthely környékén ismerkedni valaki ?
Pár nő estleg pasi? Pasi csak korombeli.
Privátban keresés
Sárvár és kőrnyékén (30km) hellyel rendelkező párok figyelem ! .Én egy 24 éves ffi vagyok aki biszexuális és uni. Amit rólam lehet tudni az az hogy nem vagyok túl gyakorlott biszexuális téren és többes terén sem . Többször volt orális kalandom fiuval valamint 3x volt anális is . Egyszer voltam egy biszexuális párral viszont ott én csak orálisan segítettem a dolgokat. Ha kiváncsiak vagytok rám akkor szívesen küldök arcos fotót persze hogyha ezt utána viszonozzátok . Utazni tudok mivel van saját autóm de helyem az sajnos nincs.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket akkor nyugodtan írjatok .
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket akkor nyugodtan írjatok .
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen!
Sziasztok hölgyekel beszélgetnék ismerkednék camoznék de mindenrenyitotvagyok
sziasztok párhoz csatlakoznék 3 adiknak hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém de a meg hívásos swinger buliba is benne vagyok lehet írni privibe nyugodtan
Sziasztok, ma délután hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék heteró alapon, Dunaföldvár-Balaton érintésével egészen Győrig.
Szép napot mindenkinek
Párokat keresek, ahol a hölgy szeretné, ha két férfi kényeztetné. Érzéki simogatás, kellemes masszázs, finom puszik, orális kényeztetés. Passzív félként nézném az aktust, de akár aktív is lehetek.
Lányokat, hölgyeket is keresek, akik szeretnének magukról erotikus, intim fényképeket. Fehérneműs fotók, izgalmas akt képek.
Zalaegerszeg

Párokat keresek, ahol a hölgy szeretné, ha két férfi kényeztetné. Érzéki simogatás, kellemes masszázs, finom puszik, orális kényeztetés. Passzív félként nézném az aktust, de akár aktív is lehetek.
Lányokat, hölgyeket is keresek, akik szeretnének magukról erotikus, intim fényképeket. Fehérneműs fotók, izgalmas akt képek.
Zalaegerszeg

Jól tejelő bika vagyok,fejőnőt keresek!