Sziasztok. Győrben leszopnèk valakit. Helyem van.

nem csak neked mert tényleg semmi...
(Ez egy válasz Vagyakozo8 üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 20:33

Ma este orálra bi pasi, idősebb nő, pár? Hullócsillagos ég alatt

Kanizsa környékén aktív urat?
Sziasztok szerda reggel valaki Kanizsán?
Sziasztok szerepe reggel valaki Kanizsán?
Sziasztok! Szép napot! Kedves, normális, potens, diszkrét pasiként keresek párt,nőt
Vas megyéből vagy környező megyékből (utazni tudj(atok) Hellyel rendelkezem! Nem utazom. Többit privin!
Vas megyéből vagy környező megyékből (utazni tudj(atok) Hellyel rendelkezem! Nem utazom. Többit privin!
Sziasztok ma délután Győr Komárom környékén kalandoznik, autós, szabadtéri esetleg nudis . Autóval vagyok
Délelőtt Nagykanizsán hölgy - pár?
Sopron környékén a mai nap délelőtt valaki ráérne közösen “elütni” az időt? Utazni tudok.
Én ezt már lassan egy hete írtam itt a fórumon... Semmi sem változott azóta sem...
(Ez egy válasz Talkative üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 20:49

Nekem tűnik csak úgy, hogy Zalaegerszegen nagyjából semmi nem történik?

Kanizsa is kopasz. Sehol senki.
(Ez egy válasz Talkative üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 20:49

Ma este orálra bi pasi, idősebb nő, pár? Hullócsillagos ég alatt

Sziasztok. Párok jelentkezését várom,ahol feldobhatom az estét egy erotikus masszázzsal. Zala-somogy. Nem feltétlen szállnék be.
Valaki pervi hellyel ma ejjel?
Irj privit!

persze!
de csak Hölgy vagy Pár a kiírás szerint... (Ez egy válasz sexmasszázskanizsa üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
de csak Hölgy vagy Pár a kiírás szerint... (Ez egy válasz sexmasszázskanizsa üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Hmm ma este is
(Ez egy válasz 024Aspen üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 10:02

Szép napot!
Önmagára odafigyelő, potens pasiként a napokban estére/éjszakára Szombathelyen Hölgyet vagy Part keresnék.
De, ha csak egy masszázsra vágysz, az is megoldható, írj nyugodtan.
Fogadni tudok, de utazás sem gond részemről.
Önmagára odafigyelő, potens pasiként a napokban estére/éjszakára Szombathelyen Hölgyet vagy Part keresnék.
De, ha csak egy masszázsra vágysz, az is megoldható, írj nyugodtan.
Fogadni tudok, de utazás sem gond részemről.
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok párhoz szeretnék csatlakozni hetero alapon Zala Vas Veszprém esetleg Balatonpartig privibe lehet írni nyugodtan
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland