Sziasztok! Párhoz csatlakoznák ma este, vagy pasi cuckoldra is szóba jöhet Nagykanizsa illetve környékén.

Sziasztok!
Normális valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!
Normális valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!
Sziasztok!Ma van helyem Györhöz közel (Pápa irányában)Uni vagyok, úgyhogy jöhet minden! Játèkszerek,combfixek,stb!
Ha olyan lazák és vidámak vagytok, akkor miért nem tudtok válaszolni egy lehetséges partner márciusi megkeresésére?
(Ez egy válasz Lazavidámpáros üzenetére (2025. 09. 01. hétfő 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 01. hétfő 01:25

Sziasztok! Párhoz csatlakoznák ma este, vagy pasi cuckoldra is szóba jöhet Nagykanizsa illetve környékén.

Szombathely környékén napközben pasi?
Mosonmagyaróvár környékén unatkozó pasi?
Most Sopronban lány, pár esetleg egy kis kaland??

Írtam
(Ez egy válasz Lazavidámpáros üzenetére (2025. 09. 01. hétfő 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 01. hétfő 01:25

Sziasztok!
Csütörtökön (09.04) Keszthelyen biszex 40-es pár társaságában töltöm az estét. Hárman már többször voltunk együtt, de ha úgy alakul szívesen fogadunk még csatlakozókat. Főként pár, vagy biszex hölgy társaságát keressük. Mindenki jó fej, nyitott es közvetlen. Páros hölgy tagja kifejezetten jó alkattal megáldott nő, férfi tagja enyhén mackós szép intim mérettel rendelkező férfi. Jó magam 33 éves magas, sportos testalkatú, jó megjelenésű férfi vagyok. Írjatok bátran
Csütörtökön (09.04) Keszthelyen biszex 40-es pár társaságában töltöm az estét. Hárman már többször voltunk együtt, de ha úgy alakul szívesen fogadunk még csatlakozókat. Főként pár, vagy biszex hölgy társaságát keressük. Mindenki jó fej, nyitott es közvetlen. Páros hölgy tagja kifejezetten jó alkattal megáldott nő, férfi tagja enyhén mackós szép intim mérettel rendelkező férfi. Jó magam 33 éves magas, sportos testalkatú, jó megjelenésű férfi vagyok. Írjatok bátran

Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy alapos nyalás a hölgy örömére! Győr.
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.

Sziasztok! Csak egy kérdés, nem látszik a profilomon, hogy kit/mit keresek? Olyan uncsi már,hogy állandóan csak olyanok írnak, akik még csak nem is Győriek, sem korban, semmiben nem felelnek meg annak, amit én szeretnék..
Sziasztok! Holnap az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel...

Sziasztok hétvégére lányt keresünk harmadiknak, vagy párt egymás előtti szexhez! Várjuk a jelentkezéseket! Kórban 40 éves korig és normál alkat

Sziasztok!Győr és környékén ismerkednék Hölgyel,párral.
Győr és Móvár környékén keresek uni barátot helyel anális játszadozásra. Hölgyet is akki szereti feszegetni határait. Ma délután oké.
Keszthely környèkèn ismerkednèk, teljesen testközelből is

Sziasztok! Sopron és környékén keresek kukkolható párt,lányt vagy aki engem kukkolna ma egész délután jó!!

Sziasztok! Zala megye balatoni részén keresek fiatal, igényes srácot, titokban ismerkedésre. 29 éves vékony igényes bi fiú vagyok. Diszkréció adott es el is várom! Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran privát üzenetben! Szép napot!
Roland