Mosonmagyaróvár környékén keresem játszópajtásomat. Helyem is van.
23 éves srác keres más srácokat Sárvár környékén. Szexhaverság, barátság extrákkkal, közös hoki, alkalmi, hosszútávú, bármi érdekel. Kinky, perverz srácok előnyben!
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Zalaegerszeg -Letenye környékén szopnék ma délutántól..
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Szia, sziasztok. Vasárnap estére keresek hölgyet vagy párt aki csatlakozni szeretne velem egy Győr környéki párhoz. Én már többször voltam velük. Komolyan keresgélek. Csak hölgy vagy pár...
Sziasztok! Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár vagy hölgy,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális
Sziasztok!
Újra megpróbálom...
Péntek délelőttre keresek lányt vagy párt Zalaegerszegen.
Kellemes masszázs, simogatás, orális kényeztetés, akár fotózással is.
Újra megpróbálom...
Péntek délelőttre keresek lányt vagy párt Zalaegerszegen.
Kellemes masszázs, simogatás, orális kényeztetés, akár fotózással is.
Sziasztok ma délbe indulok Budapestről zalába utközben szivesen kalandoznék.
Holnap délelött parnert keresek vas megyében
Sziasztok. Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Szisztok
Körmenden ma délután valaki? Írj megbeszèljük
Körmenden ma délután valaki? Írj megbeszèljük
Sziasztok, ezen a hétvégén párok jelentkezését várom, akik szívesen vennék ha meleshetném őket. Rendezett diszkrét helyen tudlak Benneteket fogadni. Billentyűzet erotika és gyermeteg képcsere nem köszönöm nem érdekel.
54/176/93 mackós alkat
54/176/93 mackós alkat
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Többes tapasztalatom is van. Hely, kocsi van.
Írjatok
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Többes tapasztalatom is van. Hely, kocsi van.
Írjatok
Sziasztok!
Papa- Veszprém- Keszthely- Fonyód környéke bárki 2 an délelőtt
Minden jóban benn vagyok
Privatba keressetek !
Papa- Veszprém- Keszthely- Fonyód környéke bárki 2 an délelőtt
Minden jóban benn vagyok
Privatba keressetek !
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét pasiként ismerkednék párral hölggyel kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz. Akár csak masszíroznék finoman érzékien nyalnék vagy kukkolnék extrém helyen. Akár lennék egy pizza futár egy megadott időbe címre érkeznék a kedvenc pizzátokkal fizetés egy kukkolás vagy egy érzéki nyalás lenne.Gondoljátok keressetek írjatok megbeszélünk mindent! Pizzát én fizetem. Zala Vas Somogy megye
Tudnam elvezni most ha valaki bo nyállal szenvedélyesen kejesen lassan de becsülettel leszopna Akar egy biszex pár?
Mosonmagyaroʻvàr mostanàban?