Szerda délután Győrben ? Valaki írj rám.
Sziasztok, 21 éves fiatal srácként keresnék hölgyet vagy párt sopron környékéről
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel!
A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből!
Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből!
Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik, vagy esetleg csak kipróbálnák, hogy milyen! Képeim vannak, utazni tudok!
párhoz csatlakoznék
Sziasztok! holnapi napon Gönyűn járok elhanyagolt, kalandozni vágyó feleséget, asszonyt, lányt kényeztetnék írj privátban.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok! Holnap délután kalandoznék Győr környékén, adatlapom szerint!
Nem vagyok KAMUS, ha megbeszéljük merek találkozni! Várom privát leveleiteket!
Nem vagyok KAMUS, ha megbeszéljük merek találkozni! Várom privát leveleiteket!
Győrben valaki?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sopronban ismerkednék
Győrben szopnèk. Helyem van.
Mi egy ötvenes pár vagyunk,2 napig (kedd, szerda) Bükön leszünk a fürdő szauna részében,szinpátia alapján ismerkednénk.
Sziasztok! Hosszútávú alkalmi kapcsolat céljából ismerkednék lánnyal/nővel, akivel kielégíthetnénk egymás vágyait, rendszeresen.
Akár egy szimpatikus párral is szívesen ismerkednék hosszútávra a hölgy örömére.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudok foglalni helyet, ha szükséges (De szívesen benne lennék spontán, extrém helyekben is).
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék számodra, akkor nyugodtan írj, beszélgessünk. Szimpátia esetén találkozzunk és töltsünk el kellemes időket.
Akár egy szimpatikus párral is szívesen ismerkednék hosszútávra a hölgy örömére.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudok foglalni helyet, ha szükséges (De szívesen benne lennék spontán, extrém helyekben is).
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék számodra, akkor nyugodtan írj, beszélgessünk. Szimpátia esetén találkozzunk és töltsünk el kellemes időket.
Sziasztok! Ma délelőtt lány vagy pár szentgotthardon?
Intelligens párt vagy hölgyet keresek Sopronban akár hosszabb távra, sok mindenre nyitottan.
Holgy tarsasagat keresem 50 eves kortol,kolcsonos oromszerzes celjabol
Keszthely es kornyeke
Keszthely es kornyeke
Sziasztok!Szombathelyen vagy közvetlen közelében keresem azt az igazán belevaló gátlástalan Lányt,Nőt vagy Hölgyet pegging szexhez,aki meg ill.szét újazna.Kitágítaná a szűz hátsómat.Felcsatolhatójával pedig először meg szopatna utána pedig alaposan meg is dugna.Pasik nem érdekelnek!!!
Csakis Női partnerek jöhetnek szóba aki pegging szexben jártasak és nem idegenkednek attól,hogy egy pasit megdugjonak.
Csakis Női partnerek jöhetnek szóba aki pegging szexben jártasak és nem idegenkednek attól,hogy egy pasit megdugjonak.
Sziasztok engem erdekelne
(Ez egy válasz HausFreund üzenetére (2026. 01. 31. szombat 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 31. szombat 18:46
Sziasztok! Hétfő délelőtt igényes fiút keresnénk harmadiknak Nagykanizsán. Mi 30-43 igényes fiú pár vagyunk.

vazelinator

Shay Hendrix