Sziasztok!
Spermámat ajánlom fel bárkinek aki szereti. Hölgyek esetében tabu mentesen, férfiaknál megbeszélés kérdése.
Amit tudni érdemes, átlagon felüli mennyiséget ürítek, több nap elteltével akar 35-40 ml is lehet.
Spermámat ajánlom fel bárkinek aki szereti. Hölgyek esetében tabu mentesen, férfiaknál megbeszélés kérdése.
Amit tudni érdemes, átlagon felüli mennyiséget ürítek, több nap elteltével akar 35-40 ml is lehet.
Komoly cuckoldra keresek egy sexi bevalalos part aki nagy farku pasit keres Gyor kornyeken. Csak akik talizni is akarnak.."Irokbol" itt van eleg
Sziasztok !
Keddi napra keresnék partnert. Normális keretek között mindenre vevő vagyok. Kiváncsi heteró.
Helyem sajnos nincs, autóm van utazás nem gond. Sopron-Kapuvár-Győr vonalon illetve környékén. Napközben érek rá.
Keddi napra keresnék partnert. Normális keretek között mindenre vevő vagyok. Kiváncsi heteró.
Helyem sajnos nincs, autóm van utazás nem gond. Sopron-Kapuvár-Győr vonalon illetve környékén. Napközben érek rá.
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Írjatok
Kezdő bi pasi vas megye???
Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Úgy úgy,mint 3 hónapja a komaromi fürdőben??
azóta elérhetetlen vagy
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (tegnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
azóta elérhetetlen vagy
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (tegnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Továbbra is keresek hölgyet vagy párt, közös program és kalandra. Győr és környéke.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Találkozni is akarok párt keresek hosszú távon. Győr
Sziasztok!
Ma 15-6 óra Kovalter Győr? Hölgy, pár?
Igényes, izmos pasi vagyok.
Nagy, eres, csupasz intim!
Írjatok
Ma 15-6 óra Kovalter Győr? Hölgy, pár?
Igényes, izmos pasi vagyok.
Nagy, eres, csupasz intim!
Írjatok
Ma este hölgyet kényeztetnék Győr -Szombathely környékén!
Sziasztok! Sopron-Szombathely környékéről ismerkednék fiatal vagy idősebb korú nővel, esetleg párral heteró alapon, hosszútávra.
Sziasztok!! Holnap azaz 15.én Bükkfürdőn a szaunában valaki??
Sziasztok! Ma este csatlakoznék, párhoz, vagy hölgyhöz Sopron, Győr környékén.
Ma estére keresünk hölgyet, vagy párt közös játszadozásra.
Már elnézést, de az ne papoljon értelemről, aki még arra sem képes, hogy válaszoljon egy üzenetre és aki a Hello-t három t betűvel írja! El tudom képzelni azt magas értelmi színvonalt, ami körüllengi személyeteket! Csak úgy repkednek a magas IQ számok!
(Ez egy válasz Hobor üzenetére (tegnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Helllo ma este kanizsa ? Értelmes pasik 3.nak?.
Sziasztok!
Írjatok
Írjatok
Szombathely S környékén hölgyet keresek akit erotikus masszázsban részesíthetek. Helyem van.
Esetleg szőrös puncisat is keresek.
Esetleg szőrös puncisat is keresek.

vazelinator

joons