Sziasztok. 45éves, magára adó, fiatalos, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr
Sopronban ismerkednék
Zalai párral ismerkednék.
Sziasztok. 45éves, fiatalos, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok, imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Sziasztok!! Győr környékén, idősebb, vastagf diszkrét Urak, aki igényli az egyoldalú orális kielégülést??? Keress bizalommal, privát üzenetben!!
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Baráti kapcsolatra,közös programokra.Hely van!Privátban írjatok!
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is! Masszázs vagy amit szeretnétek! Győr
Vki akinek lenne kedve szopatni egy bi pasit? Zalaegerszeg és környékén.
Privizz
Privizz
Két 51 éves pasihoz valaki kölcsönös farokverésre Marcali környékén?
sziasztok valaki ismerkedni velem?
Sziasztok
Szombat este párt keresünk.Nem álmodozókat .Hanem akik komolyan is gondolják hogy találkoznánk 4 ben.
Utazni tudunk fogadni tudunk .
Szombat este párt keresünk.Nem álmodozókat .Hanem akik komolyan is gondolják hogy találkoznánk 4 ben.
Utazni tudunk fogadni tudunk .
Holnap, péntek délelőtt, Keszthely vagy környékén szívesen találkoznék. Hölgy,pár,pasi?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Győrben szopnèk. Helyem van.
Hellyel rendelkező férfit keresek Sopronban. A többit privátban.
párhoz csatlakoznék péntek este
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr

vazelinator

harisnyafun