Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Baráti kapcsolatra,közös programokra.Hely van!Privátban írjatok!
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is! Masszázs vagy amit szeretnétek! Győr
Vki akinek lenne kedve szopatni egy bi pasit? Zalaegerszeg és környékén.
Privizz
Privizz
Két 51 éves pasihoz valaki kölcsönös farokverésre Marcali környékén?
sziasztok valaki ismerkedni velem?
Sziasztok
Szombat este párt keresünk.Nem álmodozókat .Hanem akik komolyan is gondolják hogy találkoznánk 4 ben.
Utazni tudunk fogadni tudunk .
Szombat este párt keresünk.Nem álmodozókat .Hanem akik komolyan is gondolják hogy találkoznánk 4 ben.
Utazni tudunk fogadni tudunk .
Holnap, péntek délelőtt, Keszthely vagy környékén szívesen találkoznék. Hölgy,pár,pasi?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Győrben szopnèk. Helyem van.
Hellyel rendelkező férfit keresek Sopronban. A többit privátban.
párhoz csatlakoznék péntek este
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok! Ma este pár vagy lány Szombathelyen!?
Sziasztok. Ma estére keresek kalandot Győr és környékén. Pár, hölgy vagy cuckold. Igényes, normális jófej pasi vagyok
Sziasztok kedves hölgynek párnak kedvenc ételét házhoz szállítanám, vagy egy parkólóba átadom pénteken Zala megyébe írd meg a címed időpontot priviben én kiszállítom természetesen én állom a költséget. Cserében egy üdítő punci villantás diszkrét megbízható pasi vagyok
Győrben valaki vevő lenne egy közös hokizásra és szopásra?
Szerintem rossz helyen vagy! Ez alapvetően egy szexpartner kereső oldal. Barátkozni nem itt kell. Itt szerintem pont fordítva működik. Szexre keresünk, nem barátságra, de lehet, hogy barátság lesz belőle.
(Ez egy válasz Alma1001 üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 16. hétfő 11:45
Van itt olyan pasi v pár aki szivesen barátkozna egy házaspárral?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok

vazelinator

Talpas90