Sziasztok!
Most szombaton (02.28) Sopronban keresünk feltűnően csinos párom részére személyi edzőt, aki rendesen meghajtja egy edzőteremben és utána szaunáznak egyet közösen, meg ami alakul…
A hirdetésünknek megfelelő stramm edzőt keresünk, jelentkezéseket és edzés tervet privátban kérünk.
Csak olyan írjon, aki tud olvasni, ráér, meg tudja oldani és el is mer jönni
Most szombaton (02.28) Sopronban keresünk feltűnően csinos párom részére személyi edzőt, aki rendesen meghajtja egy edzőteremben és utána szaunáznak egyet közösen, meg ami alakul…
A hirdetésünknek megfelelő stramm edzőt keresünk, jelentkezéseket és edzés tervet privátban kérünk.
Csak olyan írjon, aki tud olvasni, ráér, meg tudja oldani és el is mer jönni
Szombathely-Sárvár környékén ismerkednék hölggyel, párral vagy biszex férfival, kölcsönös orál vágyakkal.
Szombathelyen màrcius 7-én nőnapi buliba lesz helyes fiú esetleg..?pàromnak
Zalamegyei párok.. szolgálatába állnék.. jelige.. határ a csillagos ég
Vas és zalamegyéből keresgélek partnereket, MInden jó érdekel. Lányok, párok, fiuk?
Sziasztok Feb. 28. Szombaton Sárvár termálban, szaunában pasit kényeztetnék!
Nem várok viszonzás
Ha érdekel írj
Nem várok viszonzás
Ha érdekel írj
Sziasztok!Gábor a nevem!Ma esetleg kukkolható pár valamerre Győrben??Természetesen minden általatok felállított szabályt betartok,nem vagyok erőszakos tipus!De ha segítség kellene,akkor is a rendelkezésetekre állok!Kor alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!!
Sziasztok
Szombat este párt keresünk.Nem álmodozókat .Hanem akik komolyan is gondolják hogy találkoznánk 4 ben.
Utazni tudunk fogadni tudunk .
Szombat este párt keresünk.Nem álmodozókat .Hanem akik komolyan is gondolják hogy találkoznánk 4 ben.
Utazni tudunk fogadni tudunk .
Vas megyében fél négy után találkoznák.
Sziasztok!
Csütörtök-péntek Sárvár és Bükfürdő a programunk. Az adatlapunk szerint keresünk partnert-partnereket.
Olvass és privátban jelentkezz
Csütörtök-péntek Sárvár és Bükfürdő a programunk. Az adatlapunk szerint keresünk partnert-partnereket.
Olvass és privátban jelentkezz
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Helló Győr
Sziasztok.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok!
23 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit privátban.
23 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit privátban.
Sziasztok
Pároknak tudnék Tapolcán délelötti órákban helyet biztosítani.......cserébe nézném ahogy sexeltek
Pároknak tudnék Tapolcán délelötti órákban helyet biztosítani.......cserébe nézném ahogy sexeltek
Sziasztok kedves hölgynek párnak kedvenc ételét házhoz szállítanám, vagy egy parkólóba átadom csütörtök vagy péntek Zala Vas megyében írd meg kívánságod a címed időpontot priviben én kiszállítom természetesen én állom a költséget. Cserében egy üdítő punci villantás diszkrét megbízható pasi vagyok
Helló ma egy kis szabadtéri játék? Írj.
Tisztelt Hölgyem! Ma, M1 vonalon találkoznék Önnel. Ha volna kedve, volna kedvem.
Győrben valaki/k hellyel ma este?
Mosonmagyaróváron hölgyet nyalnék akár viszonzatlanul is kortól testalkattól függetlenül! Hely van, írj privát üzenetet!

vazelinator

gegeg