Szombathelyen,vas megyében keresek női partnert. Esetleg szőrös puncisat,vagy extrémebb játékokra piss
Győrbe 2szobas földszinti lakásom üres...Találnak olyan partnert aki diszkréten el lenne velem cserébe szállás...
Sziasztok! Esetleg egy vonzó biszex csak hölgy márc. 18-19 Zalakaros? Hely van!
Sziasztok !Badacsony környékén ismerkednék párral!
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét megbizható pasiként kalandoznék párral akár egy autós kaland kukkolás izgató játékok a természet lágy ölén minden megoldás érdekel használjuk ki a jó időt ma holnap szép napot mindenkinek
Nagyon boldog nőnapot kívánok,az oldalon lévő minden kedves hölgynek!!
Győrben vagy Győr környékén nagyon szívesen maszíroznék hölgyet vagy pár hölgy tagját. Akár ma éjszaka, vagy holnap délelőtt is jó lehet. Van tapasztalatom erotikus maszírozás területén.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Kezdő pár is! Győr
párhoz csatlakoznék Sopron környékén
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok.Írtam
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (2026. 03. 07. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 07. szombat 10:51
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Írjatok
Sziasztok
Ma/holnap pár vagy hölgy ?
Helyem lenne.
Ma/holnap pár vagy hölgy ?
Helyem lenne.
Sziasztok!
Mai nap (szombat) kora estére keresünk kisebb bukkake partyra 2-3 valós utazni tudó, korrekt pasit. Válaszokat privátban kérünk és első sorban azoknak a levelére tudunk reagálni akik viber számot csatolnak a jelentkezésükhöz.
Mivel az oldal limitálja a válaszadás lehetőségét. Jelentkezéseket max 17 óráig várunk. A party tervezett kezdete 18 óra.
Mai nap (szombat) kora estére keresünk kisebb bukkake partyra 2-3 valós utazni tudó, korrekt pasit. Válaszokat privátban kérünk és első sorban azoknak a levelére tudunk reagálni akik viber számot csatolnak a jelentkezésükhöz.
Mivel az oldal limitálja a válaszadás lehetőségét. Jelentkezéseket max 17 óráig várunk. A party tervezett kezdete 18 óra.
Sziasztok!
Írjatok
Írjatok
Sziasztok! Olyan hölgyet, párt keresek, ahol a hölgy szereti ha a cicijével van foglalkoznak, szereti szoptatni, masszíroztatni, a végén szereti ha ráélveznek! Akár anyagiakkal is! 50 éves szombathelyi ff vagyok.
Sziasztok! Kom-Győr között, diszkrét, vastagf, idősebb Urak, kíváncsi Srácok, aki imádja, ha egyoldalúan kényeztetik.!? Ha valóban imádod, nem fogsz csalódni.... Keress bizalommal, privát üzenetben!!
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk, ma estére(szombat) párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét megbizható pasiként kalandoznék párral akár egy autós kaland kukkolás izgató játékok a természet lágy ölén minden megoldás érdekel használjuk ki a jó időt ma holnap szép napot mindenkinek
Sziasztok!Párt kukkolnék,utazni tudok!
Sopronban ismerkednék.

vazelinator

eros123a