Sziasztok!Hölgyek?Párok?Valaki?Csatlakozik hozzám nudizni Győrben??Írjatok,és mondom hol vagyok
Szombathelyen, szabadtéri kalandozás? Hölgyek? Esetleg este egy masszázs?
Sziasztok! Fiatal lánnyal, kezdő párral ismerkednék zala megyében.
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Tatabánya kb. 70 km-es hatótávolságában!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Tatabánya kb. 70 km-es hatótávolságában!
Kamus,senki ne írjon neki
(Ez egy válasz Hobor üzenetére (2026. 05. 09. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 09. szombat 19:01
Hello Nagykanizsa ma este későn pasit keresek az asszonynak skacok lehet jelentkezni !!!!!!!!
Sziasztok
Ma este Győr, környéken masztizok egy jót az autómban, szabadban.. Kivancsiskodokat keresek..
Ma este Győr, környéken masztizok egy jót az autómban, szabadban.. Kivancsiskodokat keresek..
Sziasztok! Sopronban ismerkednék hosszabb távra hölggyel vagy párral.
Sziasztok, ma estére keresünk Győrben hellyel rendelkező akt férfit transz bnőmmel, egész éjjel re.
Irtam
(Ez egy válasz Hobor üzenetére (2026. 05. 09. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 09. szombat 19:01
Hello Nagykanizsa ma este későn pasit keresek az asszonynak skacok lehet jelentkezni !!!!!!!!
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok
merre gondoljátok?
(Ez egy válasz Győripár2 üzenetére (2026. 05. 09. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 09. szombat 13:36
Sziasztok! Ma estére keresünk fiatal helyes srácot harmadiknak,Pápa és környékéről. Elérhetőséget kérünk.
Sziasztok. Ma az esti órákban találkoznék párral, nővel esetleg pasival. Helyem nincs, autós vagy szabadtéri kaland is lehet. Főleg Pápa-Győr vonalon mozgok, de más is szóba jöhet. Szívesen kipróbálnám a többest is
Győrben keresek partnert orálra ma délután
Sziasztok! Ma estére keresünk fiatal helyes srácot harmadiknak,Pápa és környékéről. Elérhetőséget kérünk.
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék vasárnap párral Berényben kellemes idetöltéshez kellemes masszázsra finom kényeztetésre kapható vagyok Zala Vas Somogy
Győrbe keresek hellyel rendelkezö pasit akit szophatok nyalhatok ujjazni dildoval játszani dugva lenni bennem lenne Ja pasi vagyok.
Sziasztok igényes 42 eves pasiként párhoz vagy akár holgyhoz csatlakoznék...várom privát üzeneteket....nem csak egy alkalmas érdekel....
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak

vazelinator

Irina A