Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Hétvégén Sárváron wellnessezünk, adatlapunk alapján szívesen ismerkednénk. Esetleg masszőr pasi is szóba jöhet. Privát üzeneteket várunk, puszi!
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok
Kamu az egész pali.
(Ez egy válasz VasiCuckold üzenetére (tegnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:41
Sziasztok! Ápolt, magas szex kultúrával rendelkező férfiként keresem partnereim! Ha szeretnétek egy plusz pasi társaságát, nagyobb mérettel, akkor keressetek bátran! Masszázst szívesen vállalok hölgyeknek!
Sziasztok! Ápolt, magas szex kultúrával rendelkező férfiként keresem partnereim! Ha szeretnétek egy plusz pasi társaságát, nagyobb mérettel, akkor keressetek bátran! Masszázst szívesen vállalok hölgyeknek!
Sziasztok! Diszkrét, vastagf Urak, Idősebb Urak, aki igényli az orális kielégülést, akár rendszeresen, titokban, egyoldalúan?! Keress bizalommal, privát üzenetben!!
Kaposváron cumiznék most
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok! Sopronban találkoznék intelligens párral... Többit priviben.
Sziasztok! Többesben és cuckoldban tapasztalt pasi vagyok ma este hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék.
Ápolt, igényes, aktívan sportoló pasi vagyok.
Ápolt, igényes, aktívan sportoló pasi vagyok.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Ma estére keresek párt vagy lányt, akik szívesen vennék egy tapasztalt pasi társaságát!
Sziasztok!Hölgyek?Párok?Valaki?Csatlakozik hozzám nudizni Győrben??Írjatok,és mondom hol vagyok
Szombathelyen, szabadtéri kalandozás? Hölgyek? Esetleg este egy masszázs?
Sziasztok! Fiatal lánnyal, kezdő párral ismerkednék zala megyében.
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Tatabánya kb. 70 km-es hatótávolságában!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Tatabánya kb. 70 km-es hatótávolságában!
Kamus,senki ne írjon neki
(Ez egy válasz Hobor üzenetére (2026. 05. 09. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 09. szombat 19:01
Hello Nagykanizsa ma este későn pasit keresek az asszonynak skacok lehet jelentkezni !!!!!!!!
Sziasztok
Ma este Győr, környéken masztizok egy jót az autómban, szabadban.. Kivancsiskodokat keresek..
Ma este Győr, környéken masztizok egy jót az autómban, szabadban.. Kivancsiskodokat keresek..
Sziasztok! Sopronban ismerkednék hosszabb távra hölggyel vagy párral.

vazelinator

Gatim