Győrben szopnèk. Helyem van.
Sziasztok!
Győr, Kovalter most?
Hölgy, pár?
Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok
Győr, Kovalter most?
Hölgy, pár?
Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok
Györ, vagy környékén valaki 18 óra körül?
Sziasztok!
Győrben ma 15-17 óra között párok esetleg?
Győrben ma 15-17 óra között párok esetleg?
Sziasztok párral ismerkednék holnap hétvégén kalandoznék izgalmas játékok érzéki kényeztetésre keresek kedves párt. Balaton és környéke Berény Hévíz Zala Vas Somogy
Helyet elírtam
Koroncó
Koroncó
Sziasztok.
Ma egy nő aki ráérne és keres pasit?
Helyem van.Köröndi
Üdv
G
Ma egy nő aki ráérne és keres pasit?
Helyem van.Köröndi
Üdv
G
Sziasztok hétvégén Keszthely környékén leszünk hátha valami összejön írjatok privát
Sziasztok vasárnap Szentkirályszabadján leszünk az elhagyott városban párként! Csinos szexi párokat pasikat szívesen szívesen megismerünk ott!
Sziasztok.
Igényes, 45 éves, diplomás férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Igényes, 45 éves, diplomás férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Sziasztok!
Ma Sopronban vagy környékén nőt, párt keresnék. Cuckold is jöhet, szívesen kipróbálnám milyen, de bármi mást is megbeszélhetünk.
Ma Sopronban vagy környékén nőt, párt keresnék. Cuckold is jöhet, szívesen kipróbálnám milyen, de bármi mást is megbeszélhetünk.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos, potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos, potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok párok!
Mai délelöttre lenne pár,esetleg hölgy... akik nudiznának velünk? Győr környékén leszünk. Privátban a helyszín!
Mai délelöttre lenne pár,esetleg hölgy... akik nudiznának velünk? Győr környékén leszünk. Privátban a helyszín!
Győrben valaki?
párhoz csatlakoznék ma este
Sopronban ismerkednék elsősorban intelligens párral
Sziasztok!
Szombathely környékén ismerkednék, péntek délelőtt.
Helyem nincs.
Szombathely környékén ismerkednék, péntek délelőtt.
Helyem nincs.
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok!
Jövőhét hétvégen Körmenden leszünk esetleg van pár aki ismerkedne párral?
MJUS-ban
Jövőhét hétvégen Körmenden leszünk esetleg van pár aki ismerkedne párral?
MJUS-ban
Sziasztok!
Ma vagy holnap délelőtt keresek Szombathely környékén.
Ma vagy holnap délelőtt keresek Szombathely környékén.

vazelinator

Katerina 3