Ma délelőttre keresek játszó társat egy passzív személyében!
Győrben most??
Lány.....esetleg pár?
Lány.....esetleg pár?
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Sziasztok! Esetleg itt van az a hármas társaság (2 kb 50-es nő és 1 kb 40-es pasi) akik a gyenesdiási strandon este huncutkodtak a vízben? Aztán amikor kijöttek a vízből a pasi odaszólt, hogy legközelebb ha úgy van be lehet szállni? Ha igen, akkor beszéljünk privátban!
keszthelyen masszazs kerhető
Nagykanizsán kalandoznék, szopatnék, kukkolnék-masztiznék mások előtt, hölgyek-párok?
Győrben valaki csajt többesre?
Szombathelyen,vas megyében keresek idősebb nőt 60 felett vagy a közelben
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék, 30 éves egyedülálló srác vagyok. Helyem van de utazni is tudok.
Sziasztok! Hétfő délelőtt lány vagy pár Szentgotthardon? Hely van
Sziasztok párt nőt vagy pasit keresek minden jóra
Sziasztok! Vas-Zalamegyéből keresek partnereket...
Sziasztok pár vagy hölgyel ismerkednèk nagykanizsán ,maximális diszkréció adott ès elvárt
Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék kedves párral Zala Vas Somogy esti kellemes időtöltéshez autóskalandra erdős területen vagy kukkolás extrém helyen vagy akár egy masszázsra is izgató fantázia dús játékokra (pizzafutár) kapható vagyok
Választ se adnak
(Ez egy válasz parbdpst üzenetére (2026. 07. 01. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 09:37
Sziasztok!
Hétvégén Sárváron wellnessezünk, adatlapunk alapján szívesen ismerkednénk szimpatikus, izgalmas párral. Esetleg masszőr pasi is szóba jöhet. Privát üzeneteket várunk, puszi!
Hétvégén Sárváron wellnessezünk, adatlapunk alapján szívesen ismerkednénk szimpatikus, izgalmas párral. Esetleg masszőr pasi is szóba jöhet. Privát üzeneteket várunk, puszi!
Zalaegerszeg vagy környékén keresek rendszeres szexkspcsolat céljából hölgyet vagy párt.
Privizz, helyem van, ésszerű távolság nem akadály.
Privizz, helyem van, ésszerű távolság nem akadály.
Győr környékén ma este pár???
Sziasztok! Kabrió sportautós kalandozás Keszthely környékén? Lányok, párok
)
)
Kowalternel
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba

vazelinator

Sherpa11