Esetleg Zalaegerszegen valaki?
Kedd estére keresek párt,lányt,bi férfit jakuzzis partyra... Győrtől 15km-re lakom,helyet biztosítom.
Tangas bi srac ismerkedne vasmegyebol! Par tagokkal nem.!
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Szia! Honnan írsz?
(Ez egy válasz jobannrosszbann üzenetére (tegnap 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
RIBANC TRANSZI VAGYOK.MA VASÁRNAP kifejezetten LEHUGYOZNÁ VAGY A SEGGEMRE VERNÉ A FARKÁT az 13-17 óráig megtalál Szombathelytól 20 km-re Rábatöttös felől Gyanógeregye előtt jobbra földes út végén (egy ruhadarab jelzi) balra a bokor mögött egy pléden beolajozva csillogóan hason fekszek..Gyere verd rá a seggemre vagy jól hugyozz le.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Normális kedves pasi??
Hogyan és mennyiért.
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2026. 07. 10. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha lenne, szívesen csatlakoznék én is!
Ha lenne, szívesen csatlakoznék én is!
(Ez egy válasz peti3210 üzenetére (2026. 07. 11. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 11. szombat 17:05
Sziasztok! Este lány vagy pár Szentgotthárdon? Hely van fogadni tudok
Zalaegerszeg en valaki?
RIBANC TRANSZI VAGYOK.MA kifejezetten LEHUGYOZNÁ VAGY A SEGGEMRE VERNÉ A FARKÁT az 13-17 óráig megtalál Szombathelytól 20 km-re Rábatöttös felől Gyanógeregye előtt jobbra földes út végén (egy ruhadarab jelzi) balra a bokor mögött egy pléden beolajozva csillogóan hason fekszek..Gyere verd rá a seggemre vagy jól hugyozz le.
Sziasztok!
Nudista hölgyekkel ismerkednék
Nudista hölgyekkel ismerkednék
Sziasztok Zala ,Somogy megyèben párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk diszkrècio adott ès elvárt van valakinek kedve ?
Sziasztok!Hegyeshalom-Budapest vonalon keresek hölgyet-párt,punci-popsi nyalásra!Imádok kényeztetni,imádok nyalni!Ha valakinek erre lenne igénye,jelezze!Kor-alkat nem számít,minden megoldás érdekel!!Akár csak kukkolás is,természetesen minden általatok felállított szabályt betartva,illetve nudi partnereket keresek!!
Soproniakkal ismerkednék
Sziasztok! Pestről indulok délután sopronba, esetleg útközbe valaki pályán valamelyik pihenőnél egy kis kaland?
Most valaki hancurozásra?
Zegi párhoz.csatlakoznék,.akár nézőként is.

vazelinator

lendvay