Sziasztok! Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár vagy hölgy,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Téli puttonnyal lassan vissza Pestre!
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Sziasztok! Komoly, jóképű pár vagyunk, ahol a férfi 44 éves, 191/95/20 cm,
nő pedig 42 éves, szexi. 175/70/D-s nő, intelligens, fiatalabb párt keres,
akik hasonló szinten vannak, nagy fantáziával (lehet bi) sok közös élményre.
Csak az írjon, aki komolyan gondolja, és akinek nem okoz gondot az utazás. Győr környéke és Szlovákia...
nő pedig 42 éves, szexi. 175/70/D-s nő, intelligens, fiatalabb párt keres,
akik hasonló szinten vannak, nagy fantáziával (lehet bi) sok közös élményre.
Csak az írjon, aki komolyan gondolja, és akinek nem okoz gondot az utazás. Győr környéke és Szlovákia...
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Estefelé mehetek arra is!
(Ez egy válasz Dave069 üzenetére (ma 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szentgotthárd és környéke valami izgalmas??
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Sziasztok! Diszkrét, vastagf Urak, Idősebb elhanyagolt Urak, Kíváncsi Srácok?? Ha igényled az egyoldalú orális kielégülést?? Nem fogsz csalódni, sőt... Keress bizalommal, privát üzenetben, adatlapot olvass!
Sziasztok. Nagykanizsán - Zalakarosban hölgyek, párok? Sok minden érdekel. Kocsim van, esetleg autós szex?
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.
Sziasztok olyan párokkal szeretnék ismerkedni akik szoktak swinger privat buliba járni és akik szeretik a fiatal srácokat
Sziasztok.
Írjatok
Írjatok
Sziasztok,
holnap délelőtt Körmend környékén cumiznék, búvóhely jó lenne.
holnap délelőtt Körmend környékén cumiznék, búvóhely jó lenne.
Sziasztok!
Komoly kapcsolatban élő pár férfi tagjaként, egyedül keresek mára nyitott embereket ismerkedni, lazulni, alkalmi mókára vagy akár hosszabb távon bármi is alakulhat belőle alapon. (barátság, hosszú távú szexkapcsolat,...stb)
Párom nélkül keresek egyelőre, hosszú távon lehet változhat a dolog.
Elsősorban Veszprém-megye/Északi-part vonalon, de mai napon Vas megyében is, csak lazán!
#szemenye
#lovasnapok
Komoly kapcsolatban élő pár férfi tagjaként, egyedül keresek mára nyitott embereket ismerkedni, lazulni, alkalmi mókára vagy akár hosszabb távon bármi is alakulhat belőle alapon. (barátság, hosszú távú szexkapcsolat,...stb)
Párom nélkül keresek egyelőre, hosszú távon lehet változhat a dolog.
Elsősorban Veszprém-megye/Északi-part vonalon, de mai napon Vas megyében is, csak lazán!
#szemenye
#lovasnapok
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Ma este Győr vagy környékén?

vazelinator

Nicole Evans