Hello nagykanizsa környékén valaki?
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sopronban ismerkednék
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Július 25-augusztus 1 között, Keszthely, párok?
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Sziasztok!
Hegyhátszentjakab környékén ismerkednék masszázst adnék kedves hölgynek, pár hölgy tagjának. Privátban várom üzenetedet. Köszönöm.
Hegyhátszentjakab környékén ismerkednék masszázst adnék kedves hölgynek, pár hölgy tagjának. Privátban várom üzenetedet. Köszönöm.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
sziasztok! Csütörtökön Győrben leszek, nap közbenre keresek kalandot pár vagy hölgy személyében!
Sziasztok Zala megyei srác vagyok 36 èves szívesen találkoznèk Somogy vagy Zala megyèből hölgyel vagy párral akinek van kedve írjon diszkréció adott ès elvárt utazni tudok
Hello. Ma délelőtt Lébénybe környéke valaki valamit?
Sziasztok! Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár vagy hölgy,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Carpe Diem!
Carpe Diem!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Téli puttonnyal lassan vissza Pestre!
Sziasztok.
Írjatok
Írjatok
Sziasztok! Komoly, jóképű pár vagyunk, ahol a férfi 44 éves, 191/95/20 cm,
nő pedig 42 éves, szexi. 175/70/D-s nő, intelligens, fiatalabb párt keres,
akik hasonló szinten vannak, nagy fantáziával (lehet bi) sok közös élményre.
Csak az írjon, aki komolyan gondolja, és akinek nem okoz gondot az utazás. Győr környéke és Szlovákia...
nő pedig 42 éves, szexi. 175/70/D-s nő, intelligens, fiatalabb párt keres,
akik hasonló szinten vannak, nagy fantáziával (lehet bi) sok közös élményre.
Csak az írjon, aki komolyan gondolja, és akinek nem okoz gondot az utazás. Győr környéke és Szlovákia...
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Estefelé mehetek arra is!
(Ez egy válasz Dave069 üzenetére (2026. 07. 19. vasárnap 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szentgotthárd és környéke valami izgalmas??

vazelinator

Secretline