Hello.
Komárom - Győr részen, nudizáshos, vizisportok, stb, szexhez keresem partnerem.
Komárom - Győr részen, nudizáshos, vizisportok, stb, szexhez keresem partnerem.
Üdv:Párokhoz csatlakoznék csakis a hölgy örömére ..kaamusok és melegek kíméljenek.várom az üziket..
Sziasztok Zala Somogy megyèben párt ivagy hölgyet keresnèl kölcsönös örömszerzèsre diszkrècio adott ès elvárt akinek van kedve írjon
Szia holnap kinnt leszel?
(Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (tegnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:49
Hello. Faszimado Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom 20 km-re.Aki lehugyozna,megbasznak,szopatna éjjel a faluban egy jó nyugis helyen az írjon.
Már többen jelezték neki, de kicsit sem zavarja.
(Ez egy válasz giziesgeza üzenetére (tegnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten? Hát az nem erre felénk van
(Ez egy válasz harmadikatkeresunk20 üzenetére (tegnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:00
(Ez egy válasz harmadikatkeresunk20 üzenetére (tegnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Hello. Faszimado Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom 20 km-re.Aki lehugyozna,megbasznak,szopatna éjjel a faluban egy jó nyugis helyen az írjon.
Sziasztok! Sopronban keresek párt kukkolásra de akár engem is lehet! Írjatok a többit megbeszéljük!Az adatlapon mindent megtalálsz rólam!!
Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Szombaton Vadása- derbi?
Szia most szombat estére keresünk fiatal barátnőmmel bisex lányt vagy párt kölcsönös élvezetekre helyük van Győrbe!
Sziasztok!
Egy fiatal 33 éves Győri srác keresi megbízható,diszkrét,igényes nudis társát.
Párok/lányok/hölgyek személyében. Mobilis vagyok/rugalmass/ .és semmi jó elrontója.
Várom üzeneteinek. Legyen ez a nyár izgalmas és szenvedélyes.
Egy fiatal 33 éves Győri srác keresi megbízható,diszkrét,igényes nudis társát.
Párok/lányok/hölgyek személyében. Mobilis vagyok/rugalmass/ .és semmi jó elrontója.
Várom üzeneteinek. Legyen ez a nyár izgalmas és szenvedélyes.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Sziasztok Devecser - Jànoshàza - Vasvár útón huncutkodnék.
Sopron környékén keresek partnert, 22 éves srác vagyok.

vazelinator

Molly