Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Sziasztok. Ma délután valaki autós kaland? Kölcsönös orál?
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok! Komoly, jóképű pár vagyunk, ahol a férfi 44 éves, 191/95/20 cm,
nő pedig 42 éves, szexi. 175/70/D-s nő, intelligens, fiatalabb párt keres,
akik hasonló szinten vannak, nagy fantáziával (lehet bi) sok közös élményre.
Csak az írjon, aki komolyan gondolja, és akinek nem okoz gondot az utazás. Győr környéke és Szlovákia...ma estere..
nő pedig 42 éves, szexi. 175/70/D-s nő, intelligens, fiatalabb párt keres,
akik hasonló szinten vannak, nagy fantáziával (lehet bi) sok közös élményre.
Csak az írjon, aki komolyan gondolja, és akinek nem okoz gondot az utazás. Győr környéke és Szlovákia...ma estere..
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Nagykanizsán -Zalakaroson kalandoznék / kukkolnék. Hölgyek, párok?
Ha travit dugnál keress.
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Szia most szombat estére keresünk fiatal barátnőmmel bisex lányt vagy párt kölcsönös élvezetekre helyük van Győrbe!
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk kb. 07.29-30.-ig, ma estére vagy holnapra párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok.
Írjatok
Írjatok
Szia. Kedves pár házibarátja lennék diszkréten hosszú távon.. Közös be vásárlástól kezdve minden téren..
Intelligens, kedves jóképű pasiként hölgyet keresek lehetőleg hosszútávú, izgalmas kapcsolatra. Szombathelyen diszkrét saját helyem van, de szívesen utazok is max 50kmig.
Zánkai strandon valaki ma?
Kedves,normális,többesben tapasztalt,abban otthonosan mozgó diszkrét,megbízható pasiként párhoz csatlakoznék hetero alapon.
Szexben ügyes és odaadó,kitartó,sportos pasi vagyok szép szerszámmal.
Gangbang-hez,gruppenhez is szívesen csatlakozom,keressetek bizalommal privátban.
Üdv.:M.
Szexben ügyes és odaadó,kitartó,sportos pasi vagyok szép szerszámmal.
Gangbang-hez,gruppenhez is szívesen csatlakozom,keressetek bizalommal privátban.
Üdv.:M.
Üdv
Ma délután, vagy kora este lenne kedv talizni? Lány, pár? Esetleg pár akit lehetne nézni?
Ma délután, vagy kora este lenne kedv talizni? Lány, pár? Esetleg pár akit lehetne nézni?
Sziasztok!
Egy fiatal 33 éves Győri srác keresi megbízható,diszkrét,igényes nudis társát.
Párok/lányok/hölgyek személyében. Mobilis vagyok/rugalmass/ .és semmi jó elrontója.
Várom üzeneteinek. Legyen ez a nyár izgalmas és szenvedélyes.
Egy fiatal 33 éves Győri srác keresi megbízható,diszkrét,igényes nudis társát.
Párok/lányok/hölgyek személyében. Mobilis vagyok/rugalmass/ .és semmi jó elrontója.
Várom üzeneteinek. Legyen ez a nyár izgalmas és szenvedélyes.
Sziasztok.Kinek van kedve ismerkedni velem?
vas-zala ma délután vhol szabadban?

vazelinator

sperminator
Viki