Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Győrben valaki?
Sopronban ismerkednék. Elsősorban párral...akár hosszabb távra is.
Sziasztok!Ma délután 5-óra után hölgy, pár autós kaland vagy csak kukkolás!?
Sziasztok. Győr es környéke Ma délután autós szabadtéri huncutkodás vagy csak kukkolás. Akár Abda nudi vagy Gönyü ?
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok . A 20.-i hétvégére keresnénk kalandot Bükfürdőn .
Valaki Győr és környéke hétvégén?
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Én szívesen, csak sajnos fél 11-től már programon van Szombathelyen.
(Ez egy válasz MLparos üzenetére (2026. 08. 05. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 05. szerda 06:51
Szombathelyen délelőtt 10-kor parkerdőben verem a farkam.. esetleg kukkoló?
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Szombathelyen délelőtt 10-kor parkerdőben verem a farkam.. esetleg kukkoló?
Sziasztok ma Sümeg környéken 2 bi pasi ismerkedne
Pár vagy pasi ?! Esetleg kukkolás is
Pár vagy pasi ?! Esetleg kukkolás is
Valaki beszállna párhoz most győr környékén?
Augusztus 15-19-ig Hévízen nyaralunk, szimpatikus párral ismerkednénk, barátkoznánk ott.
Sziasztok Zala megye és Somogy megyei párokkal vagy hölgyel ismetkednèk
sziasztok!Szentgotthárd környékén lenne valaki?25 éves heteró pasi vagyok
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Sziasztok! Holnap ismét ezen a vonslon leszek, akit esetleg érdekel kamionos kaland Mohács, Szekszárd, Cece, Székesfehérvár, Mór, Győr vonalon várom levelét! Nők és Párok üzenetére válaszolok csak!! Szép napot mindenkinek!! Ui: A tegnapi kaland is nagyon élményekben gazdag volt, köszönöm szépen a bizalmat a Sárbogárdi párnak!
Sziasztok! Augusztus 6.-án csütörtökön este Szombathelyen leszünk. Párt vagy párokat keresünk akik szeretnék az napot, vagy az estét kellemesen eltölteni. Írjatok privatot. Csak párok!

vazelinator

head