Sziasztok par keszthely környékén????
Sziasztok!
Szerdán! /08.12/ Nálam? Nudi, medence, szex?
Szerdán! /08.12/ Nálam? Nudi, medence, szex?
Sziasztok! 31 éves igényes, átlagos bi srác ismerkedne Tapolca, Balaton északi part környékéről diszkrét, komoly korombeli sráccal. Írj bátran privátba!
Üdv.: Roli wink
Üdv.: Roli wink
A szerencsétlen az összes fórumban belepiszkít.
(Ez egy válasz Zsébé üzenetére (ma 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok párral ismerkednék Berény Keszthely és környékén kellemes időtöltéshez délután!
Akkor miért a nyugat-dunántúli csoportba írsz te szerencsétlen???
(Ez egy válasz elvezzaszamba28 üzenetére (tegnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Sziasztok ! Sárváron nyaraló párokhoz is szivesen csatlakoznék . Írjatok / jelöljetek ismerősnek és nézzétek meg a fotóimat. Ha fel keltettem az érdeklődésetek akkor dobjatok együzenetet
Hölgyet vagy pár keresek az intim piercinges farkamnak
Szép napot Mindenkinek
Ma vagy holnap szívesen vendégül látnék Szombathelyen, kölcsönös szimpátia esetén Hölgyet vagy Párt.
Ápolt, igényes nagyon potens pasi vagyok.
Ma vagy holnap szívesen vendégül látnék Szombathelyen, kölcsönös szimpátia esetén Hölgyet vagy Párt.
Ápolt, igényes nagyon potens pasi vagyok.
Győrben szopnèk. Helyem van
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Bakancslistánkon továbbra is szerepel a szeretkezés egy vitorlás hajón, ki hív meg bennünket?
Függetlenül pasiként szexpartnert keresek.. Hosszú távon.. Barátság extrákkal..
Párként keresünk Zalaegerszegen hellyel és hétvégi szabadidővel rendelkező pasit. Csak olyan írjon aki komolyan gondolja, mert a telefonos ismerkedést részesítjük előnyben.
Zala megyében hölgyek. Alkat kor nem számít. Privátba írjatok
Sziasztok!
holnap este másik pár elött szexelnénk..!
csak pár írjon..
f.30 l. 25 évesek vagyunk! ☺️
holnap este másik pár elött szexelnénk..!
csak pár írjon..
f.30 l. 25 évesek vagyunk! ☺️
Zalaegerszeg és környéke hölgyek írjanak
Zala megyei hölgyeket keresek. A kor nem számít
Sziasztok.
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség is megfelelő számomra.
Írjatok
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség is megfelelő számomra.
Írjatok

vazelinator

picipaci01