Fiatal srácként nagyobb mérettel csatlakoznék párokhoz
Sziasztok! Elhanyagolt nőket kényeztetnék , és élveztetnék kemény farkammal,tabuk nélkül.
Sopronban keresek ma estére diszkrét partnert.
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), olyan párt keresek akinek utazni nem gond és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), olyan párt keresek akinek utazni nem gond és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok! Nem vagyok bi de régi vágyam egy párral úgy szeretkezni hogy mindenki mindenkivel megoszt mindent. Erre keresnék egy értelmes akár hellyel rendelkező keszthely-badacsony vonalon találkozni tudó párost. 30éves sok mindenre nyitott magára igényes pasi vagyok
Párnak nincs kedve ma este játszadozni, helyem lenne
Sziasztok!
Kalandot keresek Kanizsa és környékén, utazni tudok.
Kalandot keresek Kanizsa és környékén, utazni tudok.
Sziasztok! Közös farokveréshez keresek havert vas és zalában
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok Zala megyèben vagy Somogy megyében keresek hölgyet vagy párt . Diszkrècio adott ès elvárt.Utazni tudok akinek van kedve írjon
Szép napot Mindenkinek
Ma szívesen vendégül látnék Szombathelyen, kölcsönös szimpátia esetén Hölgyet vagy Párt, de ha úgy alakul utazni is tudok!
Ápolt, igényes nagyon potens pasi vagyok.
Ma szívesen vendégül látnék Szombathelyen, kölcsönös szimpátia esetén Hölgyet vagy Párt, de ha úgy alakul utazni is tudok!
Ápolt, igényes nagyon potens pasi vagyok.
Ma este, éjszaka ráérő férfit keresünk laza szexre.
Soproni Nő vagyok.
Soproni Nő vagyok.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Vonyarconn nőt hölgyet keresnék reggelente, futás
ku
sétáltatás ,(séta ) + extra. Irjatok hölgyek.
alf
ty alf
a
Sziasztok! Győrben ma valaki?
Pasik irjatok..
Pasik irjatok..
Tangas srac vagyok, ismerkednek vasmegyebol!
kolcson oral nem izgat.!!!
kolcson oral nem izgat.!!!
Sziasztok par keszthely környékén????
Sziasztok!
Szerdán! /08.12/ Nálam? Nudi, medence, szex?
Szerdán! /08.12/ Nálam? Nudi, medence, szex?
Sziasztok! 31 éves igényes, átlagos bi srác ismerkedne Tapolca, Balaton északi part környékéről diszkrét, komoly korombeli sráccal. Írj bátran privátba!
Üdv.: Roli wink
Üdv.: Roli wink
A szerencsétlen az összes fórumban belepiszkít.
(Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

jomes