Sziasztok! Vas megyei fiatal srác vagyok kevés többes tapasztalattal rendelkezem . Keresek Vas megyéből olyan párokat vagy hölgyeket akik szivesen színesítenék szexuális életüket akár hosszú távra vagy alkalmi alapon . Szexben odaadó figyelmes srác vagyok , benne vagyok minden jóban persze értelmes és gusztusos kereteken belül. Autóm van így utazni tudok , álltalában hétvégén napközben vagy hétközben délután kb 4-8 ig érek rá. Ha kiváncsiak vagytok rám szivesen küldök fotókat , akár acosat is vagy beszélhetünk telefon hívásban is hogyha ez igazolja nektek a megbízhatóságomat . ( Mind ezt persze diszkréten ).
Igényes Soproni igényes, izmos masszőr srác vagyok párokkal ismerkednèk!
Sziasztok! Ma késő este igényes fiút szopatnék Balatonberény környékén.
Szombathely környékén ismerkednèk hölggyel,pàrral!
Szia vasárnap estére keresünk fiatal bisex barátnömmel bisex lányt, hölgyet Győrbe van helyünk ott találkoznánk
Győr környékén lenne most valaki?
HÖLGYEKET ,PÀROKAT KERESÜNK HAVEROMMAL CSAKIS A HÖLGY ÖRÖMÈRE! HETEROK VAGYUNK
HÈVIZRŐL.AUTO VAN HA KELL HELY IS VAN.
HÈVIZRŐL.AUTO VAN HA KELL HELY IS VAN.
Neked 2 farkad van?
(Ez egy válasz Dragon33 üzenetére (2026. 08. 12. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 12. szerda 17:44
Kedves párok..van itt olyan aki plussz 2 farokra vágyik??és hetero?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Zalaegerszeg és környéke előny.maximum 50 éves korig .
Zalából valaki holnapra?Biszex is lehet,De jó lenne délelött .
Sziasztok! Erotikus, érzéki masszázst kínálok Mosonmagyaróvár melletti légkondícionált masszázshelyiségemben. Vágyaidnak csak a képzeleted szabhat határt. Képzett masszőrként várlak egy kényeztető kezelésre.
Időpontegyeztetés privát üzenetben
Időpontegyeztetés privát üzenetben
Hello Győrben szeretnék randizni kukkolni vagy ami izgalmas
44 éves, ápolt, igényes, diszkrét, aktívan sportoló ,többesben tapasztalt creampie kedvelő pasiként
ismerkednék hölgyekkel párokkal. Utazni tudok fogadni nem.
mail,google chat,viber/Whatsapp elérhetőségem van
ismerkednék hölgyekkel párokkal. Utazni tudok fogadni nem.
mail,google chat,viber/Whatsapp elérhetőségem van
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sopronban ismerkednék elsősorban intelligens párral
Sziasztok !
Mai napon keresek Győr és környékén szabadtéri vagy autós programot . Huncutkodnék érezzük jól magunk akár csak kukkolás is érdekes . Ebben a nagy melegben Nudi sem kizárt Abda vagy Gönyü . Írj .
Mai napon keresek Győr és környékén szabadtéri vagy autós programot . Huncutkodnék érezzük jól magunk akár csak kukkolás is érdekes . Ebben a nagy melegben Nudi sem kizárt Abda vagy Gönyü . Írj .
Kifejezetten szombat délutánra keresünk a Balatonon max 1 órás 3asra vagy cuckoldra tapasztaltabb, kedves, normális diszkrét srácot, pasit akinek helye is van!
Sziasztok. Zalai, Zalaegerszeg és környékén valaki? Szabadtéri, házban ahogy jó. Kizárólag hölgyek. Nyugodtan írj rám
Sziasztok.
Győrben ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok

vazelinator

onti