Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék párral Berénybe és környékéről holnapi nap kikkel kellemesen el lehetne tölteni pár lopott órát akár egy kukkolás extrém helyen autóban egy érzéki masszázsra is kapható lennek, esetleg lennék egy “pizza futár” megadott időben helyszínre szállítanám a kedvenc ételeteket aztán szépen csendben távoznék.
Párhoz csatlakoznék Zalában
Zalában, vagy Vasban valaki?
Írjatok mert nagyon unatkozunk..
Kedves Párok..Nincs itt olyan aki szeretne plusz 2 anakondát?
Sziasztok egy fiatal srác vagyok. Zala, Zalaegerszeg és környékén valaki? Szabadtéri, házban ahogy jó. Kizárólag hölgyek. Nyugodtan írj rám
Szia .Irj ràm ès beszéljünk
(Ez egy válasz Xatix77 üzenetére (2026. 08. 14. péntek 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 14. péntek 17:20
Sziasztok, 08/20-23 között igényes pár vagy pasi esetleg ismerkedne velünk?
Sziasztok, 08/20-23 között igényes pár vagy pasi esetleg ismerkedne velünk?
Egerszegen valaki este fele.?
Sziasztok. Zalai, Zalaegerszeg és környékén valaki? Szabadtéri, házban ahogy jó. Kizárólag hölgyek. Nyugodtan írj rám
Sziasztok! Vas megyei fiatal srác vagyok kevés többes tapasztalattal rendelkezem . Keresek Vas megyéből olyan párokat vagy hölgyeket akik szivesen színesítenék szexuális életüket akár hosszú távra vagy alkalmi alapon . Szexben odaadó figyelmes srác vagyok , benne vagyok minden jóban persze értelmes és gusztusos kereteken belül. Autóm van így utazni tudok , álltalában hétvégén napközben vagy hétközben délután kb 4-8 ig érek rá. Ha kiváncsiak vagytok rám szivesen küldök fotókat , akár acosat is vagy beszélhetünk telefon hívásban is hogyha ez igazolja nektek a megbízhatóságomat . ( Mind ezt persze diszkréten ).
Igényes Soproni igényes, izmos masszőr srác vagyok párokkal ismerkednèk!
Sziasztok! Ma késő este igényes fiút szopatnék Balatonberény környékén.
Szombathely környékén ismerkednèk hölggyel,pàrral!
Szia vasárnap estére keresünk fiatal bisex barátnömmel bisex lányt, hölgyet Győrbe van helyünk ott találkoznánk
Győr környékén lenne most valaki?
HÖLGYEKET ,PÀROKAT KERESÜNK HAVEROMMAL CSAKIS A HÖLGY ÖRÖMÈRE! HETEROK VAGYUNK
HÈVIZRŐL.AUTO VAN HA KELL HELY IS VAN.
HÈVIZRŐL.AUTO VAN HA KELL HELY IS VAN.
Neked 2 farkad van?
(Ez egy válasz Dragon33 üzenetére (2026. 08. 12. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 12. szerda 17:44
Kedves párok..van itt olyan aki plussz 2 farokra vágyik??és hetero?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba

vazelinator

klinda22
Aneta Keys