Érdekes, hogy az egyik képetek ugyanaz, mint Anna900-nak...
(Ez egy válasz Alma1001 üzenetére (ma 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:48
Van itt olyan pasi v pár, aki szívesen barátkozna egy házaspárral optimális távolságon belül? A szextől most az egyszer vonatkoztassatok el. Nem zárjuk ki de nem az az elsődleges.
Az adatlapot mindenképpen olvasd el! Privátban keress!
Van itt olyan pasi v pár, aki szívesen barátkozna egy házaspárral optimális távolságon belül? A szextől most az egyszer vonatkoztassatok el. Nem zárjuk ki de nem az az elsődleges.
Zalában naturfranciáznék ma kocsiban, szabadban! Privizz! Kíváncsi heterok is írhatnak
A hétvégére keresünk kalandot Bükfürdőn .
Sziasztok.
Ma estére keresek párt, akár mindkét fél örömére.
Privátban írj kérlek
Ma estére keresek párt, akár mindkét fél örömére.
Privátban írj kérlek
Fiatal srácként beszállnék párokhoz
Átlagnál nagyobb vagyok
Átlagnál nagyobb vagyok
Sziasztok! 25 éves fiatal pasiként ismerkednék egy szimpatikus nővel, vagy párral heteró alapon.
Szombathely-Sopron vasútvonalon keresem partnerem (Sopron, Nagycenk, Lövő, Bük, Acsád, Szombathely, stb).
Ha netán lenne kedved hosszútávú alkalmi kapcsolat céljából ismerkedni, írj egy üzenetet.
Szombathely-Sopron vasútvonalon keresem partnerem (Sopron, Nagycenk, Lövő, Bük, Acsád, Szombathely, stb).
Ha netán lenne kedved hosszútávú alkalmi kapcsolat céljából ismerkedni, írj egy üzenetet.
Sziasztok. Fiatal Zalai srác vagyok és szexpartnert keresel. Zala, Veszprém vagy Pécs. Nyugodtan írj
Sziasztok!
Fiatal (Max 30 éves) pasit keresünk hosszútávú szex kapcsolatra Keszthely környékén. Privátba írj.
Fiatal (Max 30 éves) pasit keresünk hosszútávú szex kapcsolatra Keszthely környékén. Privátba írj.
Na, pont egy ilyen hölgyet keresek én is! Ha találsz egyet, küldheted hozzám is, ne csak magadnak legyen jó dolgod.
(Ez egy válasz OralHero üzenetére (ma 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:34
Hölgyet kémyeztetnék orálisan. Hosszan, gyengéden. Zalaegerszegen helyem van, de szívesen meg is látogatlak.
Hölgyet kémyeztetnék orálisan. Hosszan, gyengéden. Zalaegerszegen helyem van, de szívesen meg is látogatlak.
Sopronban ismerkednék
Sziasztok. Párként keresünk harmadiknak hölgyet szexuális életünkbe. Képek adatlapunkon valós pár vagyunk
Győrben valaki?
Szombathely környékén ismerkednèk hölggyel,pàrral!
Győr környékén autós kaland ma koraeste?
Borotvált puncit nyalnék....
Ápolt 45/185/88 borotvált pasi vagyok.
Autós kaland is, mobilis vagyok
Borotvált puncit nyalnék....
Ápolt 45/185/88 borotvált pasi vagyok.
Autós kaland is, mobilis vagyok
Ma este tudnánk fogadni párt vagy nagy méretű bi férfit, és természetesen hölgyet, Révfülopön.
Üzenetek ne ide, hanem privát.
Üzenetek ne ide, hanem privát.
Sziasztok!A hétre keresek párt vagy bi pasit, aki bevezetne,felavatna.Női is izgat magamon.Vedd ez a popsim szűzességét, mintha a csajod lennék.
Írjatok!A héten Veszprém mellett leszek és van helyem is!
Írjatok!A héten Veszprém mellett leszek és van helyem is!
Sziasztok Zala megyèben vagy Somogy megyében keresek hölgyet vagy párt . Diszkrècio adott ès elvárt.Utazni tudok akinek van kedve írjon
Sziasztok!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!

vazelinator

kavics36