Sziasztok!
Hetero életet elő pasi vagyok.
Keresek olyan párt vagy bi pasit, aki szívesen ismerkedne, barátkozna.
Közös programokban is benne lennék.
Eddig csak hetero kapcsolatom volt, de kipróbálnám milyen amikor szerepcsere van.
Uni/passzív szerep izgatna, női fehérneműt, ruhát is szívesen húzok!
100% diszkréció adott és elvárt!
A Balaton északi partja és Pest között ingatom.
Írjatok
Hetero életet elő pasi vagyok.
Keresek olyan párt vagy bi pasit, aki szívesen ismerkedne, barátkozna.
Közös programokban is benne lennék.
Eddig csak hetero kapcsolatom volt, de kipróbálnám milyen amikor szerepcsere van.
Uni/passzív szerep izgatna, női fehérneműt, ruhát is szívesen húzok!
100% diszkréció adott és elvárt!
A Balaton északi partja és Pest között ingatom.
Írjatok
Sziasztok!
Zala megyében van vagy lesz valahol swinger buli?
Zala megyében van vagy lesz valahol swinger buli?
Győrben valaki?
Sziasztok!Győrben keresek biszex párt,akár kukkolalásra,akár besegítek mindkét fél örömére!Szeretem ha kihasználnak!Várom,hátha valakiknek szügsége lenne egy segítő szájra!Kor alkat nem számít,csak az hogy élvezzétek!
Sziasztok. Győrben leszopni valakit? Helyen van.
Sziasztok, olyan győri párok jelentezését várom, akik szeretnének egy minőségi házi videót magukról
Ha unod már a remegő képű, rossz minőségű felvételeket, írjatok privát üzenetet! Rugalmasan tusok segíteni a környéken.
Ha unod már a remegő képű, rossz minőségű felvételeket, írjatok privát üzenetet! Rugalmasan tusok segíteni a környéken.
Szia most 09 12 szombat kora estére keresünk fiatal barátnőmmel 30 éves, bisex lányt, párt élvezetes játékokra Győrbe van helyünk
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Írjatok…
Sziasztok! Hol található, hogy lehet megközelíteni a Bece hegyi strandot?
(Ez egy válasz fiskars üzenetére (2026. 09. 08. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 08. kedd 18:30
Holnap délelött várunk leskelödött a Bece hegyi szabad strandra huncutkodni.Ha jössz,legyen a bal kezedben egy napszemüveg.
Sziasztok! Hosszútávú alkalmi kapcsolat céljából ismerkednék egy szimpatikus nővel vagy párral. Sopron-Szombathely a legideálisabb helyileg. Ha netán a profilom alapján szimpatikusnak tűnnék, akkor beszélgessünk, a többi jön magától.
Sziasztok Ma nagykanizsán párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk akinek van kedve írjon
Sziasztok!
Hölgyeket, párokat keresek Zalaegerszegen alkalmi esetleg hosszútávú házibarát kapcsolatra!
Ha felkeltettem érdeklődésedet keressetek privát üzenetben!
Köszönöm, hogy elolvastad várom üzeneteit üzeneteiteket!
Hölgyeket, párokat keresek Zalaegerszegen alkalmi esetleg hosszútávú házibarát kapcsolatra!
Ha felkeltettem érdeklődésedet keressetek privát üzenetben!
Köszönöm, hogy elolvastad várom üzeneteit üzeneteiteket!
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Aktiv szerepben biszex parokkal ismerkednek 17/7 intim
2026. október 02-től 05-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben a Vas megyei Bükön a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Most kanos pasi aki dugna kivàncsi bi fiút?
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…
Sziasztok.
Sopron és környékén keresek hölgyet vagy párt tartós tartalmas gátlástalan erotikus kapcsolatra. Nem baj ha a hölgyel később párként is lehetne tovább keresni, és nem baj ha piszkos a fantázia.Minden érdekel ami élvezetet orgazmust okoz.
Írjatok bátran.
Sopron és környékén keresek hölgyet vagy párt tartós tartalmas gátlástalan erotikus kapcsolatra. Nem baj ha a hölgyel később párként is lehetne tovább keresni, és nem baj ha piszkos a fantázia.Minden érdekel ami élvezetet orgazmust okoz.
Írjatok bátran.
Sopronban házibarátkoznek intelligens párral

vazelinator

Vladislava