Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Zeg-en valaki?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Soproniakkal ismerkednék
Sziasztok csütörtök estefelé este párral ismerkednék minden jóra kedves intelligens értelmes pasi vagyok
Sziasztok holnap délelőtt Győrben leszek, valaki egy jó kis programra kapható? Vagy egy fuvar a Balaton felé?
Győrben szopnèk. Helyem van.
Sziasztok. Péntek délelötre keresnék partnert , partnereket
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék érett párral kellemes időtöltéshez.
Hát, ha azt kapjuk, ami az albumodban van, akkor rossz a reklám, lévén 1 albumod sincs, sőt azt sem tudod, hogy switch, hetero vagy bi vagy!!
(Ez egy válasz hazibarat-zeg üzenetére (2026. 09. 23. szerda 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 23. szerda 15:28
Ha unod már a felesleges köröket, a kamu embereket, az időrablókat, a kívánság listákat, a nyavalygósokat, és szeretnél egy laza, vidám, de gyakorlott, engedelmes, alázatos, szexi rabszolgát aki rendszeresen szolgána, lehet érdemes lenne írnod.
Tőlem azt kapod élőben is amit az albumaimbam is látsz, nem nyavalygok, nincs kívánságlista, szolgállak ahogy
Tőlem azt kapod élőben is amit az albumaimbam is látsz, nem nyavalygok, nincs kívánságlista, szolgállak ahogy
Ha unod már a felesleges köröket, a kamu embereket, az időrablókat, a kívánság listákat, a nyavalygósokat, és szeretnél egy laza, vidám, de gyakorlott, engedelmes, alázatos, szexi rabszolgát aki rendszeresen szolgána, lehet érdemes lenne írnod.
Ma délután, 5 körül, hotel carbonában Hévízen szaunázok. Bi vagy heteró nyitott pasikkal ismerkednék..
csorna környékén valaki valami?
Nem megy a földrajz ?
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 23. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 23. szerda 13:34
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Írjatok…
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…
Sziasztok. Estefelé Sárváron valaki? Hetero pasi unatkozik
Ma délután hotel carbonában Hévízen szaunázok. Bi vagy heteró nyitott pasikkal ismerkednék..
Helló, délután győr, Szombathely irányába autós kalandra keresek párt vagy aktív férfit
Sziasztok! Október 24,25 én lány vagy pár Szentgotthárdon? Akár egész hétvégén. Hely van

vazelinator

Zsolt-y
Patricia Parish