Nagykanizsai, jó megjelenésű, ápolt, sportos, ideális testalkatú, potens férfiként keresek biszex férfi masszőrt, vagy szóló hölgyet illetve párt.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén 50 -es vagy 50 + os párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Hiába is érne rá az illető, rendszeresen hirtelen ti nem értek rá…
Eddig kettőből kétszer. Azért ez jelent valamit… (Ez egy válasz SwTomi üzenetére (ma 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:02
Eddig kettőből kétszer. Azért ez jelent valamit… (Ez egy válasz SwTomi üzenetére (ma 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár keres nagykanizsán ma délután 13 órakor egy vagy két bi pasit vagy párt, helyünk van, de mehetünk mi is hozzád ésszerű távolságon belül
Csak olyan írjon aki ráér a megadott időpontban.
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Pár keres nagykanizsán ma délután 13 órakor egy vagy két bi pasit vagy párt, helyünk van, de mehetünk mi is hozzád ésszerű távolságon belül
Sziasztok!Győrbe keresek egy 40 feletti férfias ápolt diszkrét pasit.csak is kimondottan kölcsönös orál szexre!Hely van!Akit érdekel van egy haverom hármas orál szex is összehozható!Üzenet csak privátba
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Győr
Soproniakkal ismerkednék
Sziasztok!
Kíváncsi 30-as bi pasi keres partnert Győrben, megélni enyhe bi vágyait. Közös hoki, esetleg oral...
Olyan igényes, nem túlsúlyos partnert keresek, akivel az esetleges találkozó előtt átbeszélhetjük egymás elképzeléseit, vágyait. 1 soros üzenetek nem érdekelnek.
Kíváncsi 30-as bi pasi keres partnert Győrben, megélni enyhe bi vágyait. Közös hoki, esetleg oral...
Olyan igényes, nem túlsúlyos partnert keresek, akivel az esetleges találkozó előtt átbeszélhetjük egymás elképzeléseit, vágyait. 1 soros üzenetek nem érdekelnek.
Sziasztok ma este Nagykanizsa pasik jelentkezhettek cockoldra
Valakit Győrben leszopni? Helyem van
Szombaton tervezek club látogatást útitársakat is keresnék párok személyében.
Hölgyet vagy pár keresek az intim piercinges farkamnak
Sziasztok. Ismi par?
Itt vagyok még, nincs sár
csorna környékén valaki?
Győr Most valaki? Kowalternel
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !

vazelinator

szopimalac2
Corina Clark