Van itt olyan pasi v pár, aki szívesen barátkozna egy házaspárral optimális távolságon belül? A szextől most az egyszer vonatkoztassatok el. Nem zárjuk ki de nem az az elsődleges. ÚJ BARÁTOKAT KERESÜNK!!!
Az adatlapot mindenképpen olvasd el! Privátban keress!
Az adatlapot mindenképpen olvasd el! Privátban keress!
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Szombathely környékéről keresek hölgyet v párt
Sziasztok!
Hölgy, pár aki ismerkedne Győrben? Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, kemény, eres, csupasz intim.
Max diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Hölgy, pár aki ismerkedne Győrben? Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, kemény, eres, csupasz intim.
Írjatok
Biszex párként egy igazán bevállalós, vonzó párost keresünk! Mindketten biszexuálisak vagyunk, és olyan kémiára vágyunk, ahol a kíváncsiság, a vonzalom és a játékosság adott.
Sziasztok.
Győr és környékén bi hölgyet keresünk magunk mellé.
Privátban írj kérlek
Győr és környékén bi hölgyet keresünk magunk mellé.
Privátban írj kérlek
holnap csorna környékén?
Sziasztok. 45 éves férfi csatlakozna párhoz a hôlgy örömére, masszázs vagy amit szeretnétek. Kezdö párhoz is . Győr
Sziasztok.
Lanyt keresünk lányos jatékokra
Lanyt keresünk lányos jatékokra
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Hévízen valaki?! /kukkolás is érdekel
) üzenetet írj!
) üzenetet írj!
Sziasztok! Ma délutánra, illetve hosszútávra keresek Hölgyet, esetleg párt közös hancúrra
Én 100% hetero, független srác volnék Győrből. Helyem van
Én 100% hetero, független srác volnék Győrből. Helyem van
Szombathely környékén ismerkednék...
Sziasztok kalandoznék párral akár most is Szombathely és környékén
Sziasztok ma valaki tali nagykanizsán hölgy pár? Nagykanizsán Csengery vègèn szokott valaki járni?
Sopronban vagy környékèn nők, párok nem keresgélnek ma estére?
Sziasztok!
Írjatok
Írjatok
Sziasztok. Nagykanizsán keresek csajt, hölgyet, elhanyagolt feleséget vagy párt. Helyem van, de autós szex is érdekel.
Október 7.-től keresek Szombathely és környékén női partnert. Masszázshoz helyem S egyéb dolgok megvannak ha erre vágynál. Nekem mi az ideál? Sokféle nő tetszik. Pl imádom az apró mellű nőket
csorna környékén keresek

vazelinator

darita
Alessandra