28 29 30 Sopronban leszünk párokkal szívesen ismerkedünk barátkozunk ZsuTi
Sziasztok. Nagykanizsán - Zalakarosban kalandoznék. Hölgyek, párok? Autós szex, de helyem is van. Vagy kukkolás?
Sziasztok!
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán ma este valaki??? Csatlakozz hozzánk…
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán ma este valaki??? Csatlakozz hozzánk…
párhoz csatlakoznék péntek este
Keresem azt a hölgyet – kortól függetlenül –, aki szívesen csatlakozna hozzám szaunázni, jókat beszélgetni, vagy akár csak csendben, nyugalomban pihenni és kikapcsolódni. Ha van kedved elvonulni egy kicsit a hétköznapok elől, írj bátran, és egyeztessünk! (Sárvár, Celldömölk)
Sziasztok! Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár vagy hölgy,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Sziasztok!
Hölgy, pár aki ismerkedne Győrben? Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, kemény, eres, csupasz intim.
Max diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Hölgy, pár aki ismerkedne Győrben? Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, kemény, eres, csupasz intim.
Max diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Fiatal igényes fiú vagyok,bàrki elött szìvesen masztizom..fiatal kivàncsi tanuló fiú elött is..pàrok is..szeretem ha néznek.. Szombathely és környéke elsősorban
Keszthely Zalaegerszeg térsége valaki ?
Sziasztok Zala megyében ès Somogy megyèben hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznèk , diszkréció adott ès elvárt, utazni tudok
Győrben valaki?
Holnap valaki délután, Sopronkőhidai börtön környékén? Kocsival leszek. 40F
Sziasztok! Kiadó házibarát állást keresek Vas, illetve Zala megyében! Ápolt masszőr pasi vagyok! Kérlek privát üzenetben keressetek!
Ma Veszprém Körmend között töltöm az éjazakát, kamionos kaland érdekelne valakit?
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Ma estére Hölgyet vagy pár keresek az intim piercinggel a péniszemben
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Barátokat a művelődési hàzba keressetek
(Ez egy válasz Alma1001 üzenetére (tegnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:20
Van itt olyan pasi v pár, aki szívesen barátkozna egy házaspárral optimális távolságon belül? A szextől most az egyszer vonatkoztassatok el. Nem zárjuk ki de nem az az elsődleges. ÚJ BARÁTOKAT KERESÜNK!!!
Az adatlapot mindenképpen olvasd el! Privátban keress!
Az adatlapot mindenképpen olvasd el! Privátban keress!
Sziasztok! Október utolsó 2 hétvégéjén Vas megyében leszek, és olyan párt keresek ahol a hölgy tagot megmaszírozhatom a férfi jelenlétében. Nem lennék hálátlan.
Gábor, 38 éves – Sopron + 100 km
38 éves, 173 cm magas, 80 kg-os, barna szemű, barna hajú, férfias,átlagos testalkatú pasi vagyok. Ápolt, intelligens, diszkrét és nyitott gondolkodású férfiként keresek egy bevállalós, szexkedvelő hölgyet, illetve párost.
Szeretem az élet és az intimitás kellemes oldalát, fontos számomra a kölcsönös vonzalom, a bizalom, a jó hangulat és az örömszerzés. A 15/5 cm-es, kemény, borotvált férfiasságommal is szívesen kényeztetem a partneremet.
Laza, tabumentes, diszkrét kapcsolatot keresek, ahol mindenki jól érzi magát.
Fontos: heteroszexuális férfiként páros jelentkezés esetén kizárólag a hölggyel szeretnék intim kapcsolatot. A férfi részéről semmilyen szexuális közeledés nem fér bele – páros találkozás esetén kizárólag a hölgy örömére, vele szeretnék intim kapcsolatot.
A profilomon jelenleg nincs nyilvános kép, de ez nem jelenti azt, hogy titkolózom. Szívesen küldök magamról képet privátban, illetve ha szeretnéd, feloldom a titkos képeimet is, ha megvan a kölcsönös szimpátia.
Ha egy ápolt, intelligens, férfias és diszkrét pasit keresel, vagy pároddal együtt egy ilyen találkozást szeretnétek, írj bátran.
Sopron + 100 km-es körzet.
38 éves, 173 cm magas, 80 kg-os, barna szemű, barna hajú, férfias,átlagos testalkatú pasi vagyok. Ápolt, intelligens, diszkrét és nyitott gondolkodású férfiként keresek egy bevállalós, szexkedvelő hölgyet, illetve párost.
Szeretem az élet és az intimitás kellemes oldalát, fontos számomra a kölcsönös vonzalom, a bizalom, a jó hangulat és az örömszerzés. A 15/5 cm-es, kemény, borotvált férfiasságommal is szívesen kényeztetem a partneremet.
Laza, tabumentes, diszkrét kapcsolatot keresek, ahol mindenki jól érzi magát.
Fontos: heteroszexuális férfiként páros jelentkezés esetén kizárólag a hölggyel szeretnék intim kapcsolatot. A férfi részéről semmilyen szexuális közeledés nem fér bele – páros találkozás esetén kizárólag a hölgy örömére, vele szeretnék intim kapcsolatot.
A profilomon jelenleg nincs nyilvános kép, de ez nem jelenti azt, hogy titkolózom. Szívesen küldök magamról képet privátban, illetve ha szeretnéd, feloldom a titkos képeimet is, ha megvan a kölcsönös szimpátia.
Ha egy ápolt, intelligens, férfias és diszkrét pasit keresel, vagy pároddal együtt egy ilyen találkozást szeretnétek, írj bátran.
Sopron + 100 km-es körzet.

vazelinator

apeh