Kedves Armin! Te tényleg azt hiszed, hogy kellenél nekem? Amikor pár éve házibarátként próbálkoztál nálunk, nem voltam neked hájas vén nő? Már akkor is szánalmas és gusztustalan volt, amit tőlem akartál.
(Ez egy válasz Armin12 üzenetére (ma 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:44
próbàlkozni azt lehet hátha valaki megkívànja a hájas vén nődet..bár azok a kinövések a luka körűl eléggé riasztóak..orvos látta már?
Sziasztok.
Sportos 25 eves srac vagyok.Diszkret es mobilis.
Szivesen ismerkednek holgyekkel,parokkal minden kor osztalybol.
175cm magas,barna haju,zold barnas szemu vagyok. Szivesen szinesetem szexualis eletemet.
Szeretek figyelmes es oda ado lenni,szexben minden megbeszeles alapja szerintem .
Sportos 25 eves srac vagyok.Diszkret es mobilis.
Szivesen ismerkednek holgyekkel,parokkal minden kor osztalybol.
175cm magas,barna haju,zold barnas szemu vagyok. Szivesen szinesetem szexualis eletemet.
Szeretek figyelmes es oda ado lenni,szexben minden megbeszeles alapja szerintem .
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (30 km Győrtől, a szlovak határon), utazni sem nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (30 km Győrtől, a szlovak határon), utazni sem nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm
próbàlkozni azt lehet hátha valaki megkívànja a hájas vén nődet..bár azok a kinövések a luka körűl eléggé riasztóak..orvos látta már?
(Ez egy válasz Alma1001 üzenetére (ma 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:11
Nem bírtad ki..
de köszönjük, majd ott is nézünk. Akkor én is adnék egy jó tanácsot. 80 éves öregasszonyt az idősek otthonában keress. Ott olyat is találsz, aki a szádba
de köszönjük, majd ott is nézünk. Akkor én is adnék egy jó tanácsot. 80 éves öregasszonyt az idősek otthonában keress. Ott olyat is találsz, aki a szádba pi
, ha már ennyire szeretnéd.
alf
si alf
l
Nem bírtad ki..
de köszönjük, majd ott is nézünk. Akkor én is adnék egy jó tanácsot. 80 éves öregasszonyt az idősek otthonában keress. Ott olyat is találsz, aki a szádba
de köszönjük, majd ott is nézünk. Akkor én is adnék egy jó tanácsot. 80 éves öregasszonyt az idősek otthonában keress. Ott olyat is találsz, aki a szádba pi
, ha már ennyire szeretnéd.
(Ez egy válasz Armin12 üzenetére (2026. 10. 05. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
si alf
l
Ma éjjelre keresem partnerem Győr -Komárom környékén!
Ma estére keresünk szexpartnereket, helyünk van Győr mellett.
Ha fiú vagy, legyen nagy méreted és enyhe bi hajlamod.
Üzeneteket várunk és nem ide kommenteket.
Ha fiú vagy, legyen nagy méreted és enyhe bi hajlamod.
Üzeneteket várunk és nem ide kommenteket.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
28 29 30 Sopronban leszünk párokkal szívesen ismerkedünk barátkozunk ZsuTi
Sziasztok. Nagykanizsán - Zalakarosban kalandoznék. Hölgyek, párok? Autós szex, de helyem is van. Vagy kukkolás?
Sziasztok!
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán ma este valaki??? Csatlakozz hozzánk…
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán ma este valaki??? Csatlakozz hozzánk…
párhoz csatlakoznék péntek este
Keresem azt a hölgyet – kortól függetlenül –, aki szívesen csatlakozna hozzám szaunázni, jókat beszélgetni, vagy akár csak csendben, nyugalomban pihenni és kikapcsolódni. Ha van kedved elvonulni egy kicsit a hétköznapok elől, írj bátran, és egyeztessünk! (Sárvár, Celldömölk)
Sziasztok! Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár vagy hölgy,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Sziasztok!
Hölgy, pár aki ismerkedne Győrben? Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, kemény, eres, csupasz intim.
Max diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Hölgy, pár aki ismerkedne Győrben? Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, kemény, eres, csupasz intim.
Max diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Fiatal igényes fiú vagyok,bàrki elött szìvesen masztizom..fiatal kivàncsi tanuló fiú elött is..pàrok is..szeretem ha néznek.. Szombathely és környéke elsősorban
Keszthely Zalaegerszeg térsége valaki ?

vazelinator