Sziasztok! 24 éves fiatal, diszkrét srácként keresem női partnerem kellemes órák eltöltésére, hosszútávon.
Párokkal is szívesen ismerkednék heteró alapon.
Sajnos nincs jogsim és saját helyem. Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve ha szükséges, akkor Szombathelyen tudok búvóhelyet foglalni. De másban is benne vagyok, például extrém helyek kipróbálásában.
Nincsenek nagy igényeim... Korban 18-55 éves korig bárkivel szívesen ismerkedem. Külsőre sincsenek nagy igényeim, hisz én sem vagyok egy kigyúrt, kockahasú srác... Nem zavar engem a duci testalkat. Inkább egy szép arc, ami számomra nyerő.
Ha netán lenne kedved ismerkedni egy odaadó, diszkrét, kedves fiatal sráccal, akkor keress bátran.
Párokkal is szívesen ismerkednék heteró alapon.
Sajnos nincs jogsim és saját helyem. Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve ha szükséges, akkor Szombathelyen tudok búvóhelyet foglalni. De másban is benne vagyok, például extrém helyek kipróbálásában.
Nincsenek nagy igényeim... Korban 18-55 éves korig bárkivel szívesen ismerkedem. Külsőre sincsenek nagy igényeim, hisz én sem vagyok egy kigyúrt, kockahasú srác... Nem zavar engem a duci testalkat. Inkább egy szép arc, ami számomra nyerő.
Ha netán lenne kedved ismerkedni egy odaadó, diszkrét, kedves fiatal sráccal, akkor keress bátran.

MA nagy farku srác Sopron környékén akár autós kalandra? Barátnőm kényeztetésére.
Hello.
Dunai nudis, napozós hajózáshoz lehet csatlakozni... ma délután.. estig.
Dunai nudis, napozós hajózáshoz lehet csatlakozni... ma délután.. estig.
Győr és Móvár környékén nagy méretű pasi, travi vagy pár többesre. Vasárnap estére hely van Győrben
Sziasztok .45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, szendvics szex, vagy amit szeretnétek. Győr
Nagykanizsa környéken biszex part dugnek szopatnek meretem 18/7
Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Akár autós kaland Kovalter, Likócs, Püspökerdő?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Akár autós kaland Kovalter, Likócs, Püspökerdő?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Párokkal szeretnék ismerkedni csatlakozni hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém megyéig de olyan pár is szoba jöhet akik szoktak swinger buliba járni privibe lehet írni
Kezdő bi pasiként keresek párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon.
Veszprém 60km-es környékéről irjatok, aki találkozni akár, nem csak írogatni.

Sziasztok!Veszprém környékén keresek lányt vagy párt, akivel kötetlenül jól érezhetjük magunkat.Pár esetén csak 18cm felettiek írjanak!

Igényes elhanyagolt férj hölgyet anyukát párt keres. Kor alkat nem számít. Csók.
Sopronban ismerkednék. Kukkolás is ok.
Soprontól nem messze autós tali valaki aktív srác,sracok pl
Hölgyet keresek Sopron Kapuvár környékéről alkalmi titkos szexre
Sopronban ismerkednék.
Nincsen senki akki csatlakozna
Puncit nyalnék vas v zala megye ápoltság diszkrésió fontos.
Sziasztok.
Ma déltől hétfő estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Ma déltől hétfő estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Sziasztok!
Hétvégén hellyel rendelkezem Ajka környékén.Szívesen látnék párokat(akár ha csak egy hely kell) teljes diszkrécióval.
Esetleg harmadiknak beszállni vagy csak kukkolással. Privátban ha érdekel valakit jelezze.
Közös maszti is érdekelne.
Hétvégén hellyel rendelkezem Ajka környékén.Szívesen látnék párokat(akár ha csak egy hely kell) teljes diszkrécióval.
Esetleg harmadiknak beszállni vagy csak kukkolással. Privátban ha érdekel valakit jelezze.
Közös maszti is érdekelne.
Sziasztok kedves párral ismerkednék hétvégén kellemes időtöltéshez csatlakoznék minden jóra kedves ápolt diszkrét 38 éves pasi vagyok