Dombóvár vagy környékén.
Nővel ismerkednék.
Nővel ismerkednék.
Sziasztok! Nagykanizsa-Keszthely környékén keresnék egy igényes urat holnapi nap.
Ma valaki Siófokon? Helyem van
Szia! Tamás vagyok, bajai. Január utolsó és február első hetén szabadságon lesz, lenne időm utazni, ismerkedni. 99% ban elég elfoglalt vagyok, de ez most megváltozik. Keresek egy Társat, akivel hosszabb távú célom is lenne. Ha van kedved, írj, örömmel ismerkedem, nem csak online. Szerintem sok beszélgetés után kiderül, hogy mik leszek a között pontok. Nem sex partnert keresek, attól többet. Szép és izgalmas napot!

Pècs?Valakinek lenne kedve szopni?
Sziasztok, megismerkednék kedves párral kellemes időtöltéshez vagy csak kukkolnék. Kedves ápolt intelligens diszkrét pasi vagyok Zala megyéből utazni tudok
Kaposváron és környéken pisiszexet kedvelő partnert/partnereket keresek
Siófokon ma este valaki ? Helyem van ☺️
Fonyod ma este?
Dombóvár vagy környéke ma este?
Sziasztok! Ma ès holnap is hölgyhöz és párhoz is szívesen csatlakoznék! Helyem is van és utazni is tudok!
Akinek érdekes lehet, írjon ide a gg-re üzenetet! Köszi!
Akinek érdekes lehet, írjon ide a gg-re üzenetet! Köszi!
Holnap este párt fogadnánk....
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privin
.
Hétvègèn kanos pasit kényeztetnék!
Imádok szopni és ha dugnak!
Helyem van
Imádok szopni és ha dugnak!
Helyem van
Szopnék Pécsen bonyodalom nélkül. Hely ok.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Fonyód ma valaki?
Sziasztok! Kb 1 óra múlva csörge tó környékén szívesen könyítenék valakin!
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék hosszútávon egy érett hölgyet vagy párt Keszthely-Fonyód-Marcali környékéről…