Mohácson keresek nőt, párt.
Kaposváron keresek olyan diszkrét hölgyet, esetleg párokat, akivel készülhetne rólunk aktus közbeni arc néĺküli fotó. Privire írj ha benne vagy! Csak aki benne is lenne. A többit privátban!
Fonyód-Keszthely vonzáskörzetéből keresünk párokat kimondottan párcserés szexjátékokra.
Mai napon találkoznánk,de hosszútávú kapcsolatban gondolkodunk mindenképp!
Mai napon találkoznánk,de hosszútávú kapcsolatban gondolkodunk mindenképp!
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek Baranyában vagy akár környékén, az utazás se probléma. Egy egy 31 éves kedves, intelligens, sportos, potens pasi vagyok.
Hölgyet vagy párt keresek Baranyában vagy akár környékén, az utazás se probléma. Egy egy 31 éves kedves, intelligens, sportos, potens pasi vagyok.
Sziasztok! Ma Fonyod es Balatonkeresztur kozott valaki napkozben? Kora delutan esetleg?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok esetleg ma akadna egy unatkozó hölgy? Szívesen lennék társa
Sziasztok este valaki Zamárdi és a környékén? Üdv Attila
Szia. Írtam és kérlek ne haragudjatok rám
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 11. 02. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 12:30

Ezt még hányszor fogod bémásolni????Legalább már 50 x láttam ezt!!Es persze kép meg minden nélkül keresel!
Sziasztok! Önmagára igényes, szenvedélyes férfiként keresném egy érett hölgy társaságát, vagy pár házibarátja lennék, lehetőség szerint hosszú távon… Fonyód-Keszthely környékén.
Ezt még hányszor fogod bémásolni????Legalább már 50 x láttam ezt!!Es persze kép meg minden nélkül keresel!
(Ez egy válasz kanosimi üzenetére (2024. 11. 02. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
esetleg a kora délutáni órákban
(Ez egy válasz mrmzperx üzenetére (2024. 11. 02. szombat 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 06:09

Sziasztok,
40-es sportos ffi ként keresem partnerem, partnereim mai kalandozáshoz Siofok-Zamárdi közelében.
Szép Napot
40-es sportos ffi ként keresem partnerem, partnereim mai kalandozáshoz Siofok-Zamárdi közelében.
Szép Napot
Kaposváron keresek olyan diszkrét hölgyet, esetleg párokat, akivel készülhetne rólunk aktus közbeni arc néĺküli fotó. Privire írj ha benne vagy! Csak aki benne is lenne. A többit privátban!
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében keresek szexpartnert. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Sziasztok.! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Természetesen egyedül álló nő is jelentkezhet! SŐT!!Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is. Nem minden áron és nem mindegy kivel smile

Törölt felhasználó (4756423)

Október 19 re keresünk egy olyan férfit aki egy 50 es hölgyet ki nyalna cserébe a hölgy le szopná.dugni nem akar elsőre. Pécs környékére valami eldugott helyen szeretnénk .kocsid legyen .igényesség és diszkréció adott és el várt.a Nő nem a párom .csak néha
Sziasztok,
Szép Napot
Szép Napot
Idősebb egyedűláló teltkarcsú nagy cicis hölgyet keresek rendszeres titkos talikhoz,nem baj ha nem vagy független...
Sziasztok. Holnap megyek pestre reggel indulók. Esetleg hölgy utitarsat szivessen fogadók..
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.